fbpx
7.1 C
Kecskemét
2023. március 28., kedd

FRISS HÍREK

A Mi Hazánknak nincs kapacitása az időközi választásra

Talán voltak, akik meglepődtek, amikor nyilvánosságra hoztuk a július 10-i kecskeméti időközi választás indulóit (9. választókerületben), és nem volt köztük a Mi Hazánk jelöltje. Hiszen éppen most lettek parlamenti párt, amelynek egy megyeszékhelyi önkormányzati választás jó erőfelmérő lenne. Ráadásul éppen akkor, amikor a párt azt hangsúlyozza magáról, hogy a Mi Hazánk a legerősebb ellenzéki párt. Bizonyára akadtak olyanok is, akik szerint azért nem indul a Mi Hazánk, hogy ezzel bebiztosítsa a Fidesz-KDNP győzelmét. Esetleg azért, mert a választókerület összetétele nem éppen fekszik a Mi Hazánk politikájának. Hallottunk ilyen véleményeket, ezért a párt helyi elnökéhez fordultunk. Faragó Dániel leszögezte:

semmilyen politikai oka nincs annak, hogy nem indul az időközi választáson a Mi Hazánk.

Ehelyett azzal magyarázta szerkesztőségünknek a kimaradást, hogy a pártnak nincs arra kapacitása most, hogy figyelmét erre a választásra összpontosítsa.

„Személyes és hétköznapi oka van jelesül az, hogy én magam nem tudtam időben megtalálni azt a konstrukciót, amiben a párt országos és a helyi munkáját is segíteni tudom. Frissen a parlamentbe kerülve egész egyszerűen nem tudtuk a feladatokat időben leosztani. Nekem itt van a magyarjelen.hu, mint a Mi Hazánk parnersajtója, ami komoly elfoglaltság. Kecskemét nagyon fontos város, a Mi Hazánk elnöksége kiemelten összpontosít ide és mind a 14 körzetben indulni fogunk 2024-ben. Meglepetésre készülünk. Helyi elnökkènt mindenkèppen nekem kellett volna ezt a kampànyt is irànyìtani, a frakciò körüli teendők miatt ez most nem fèrne bele. A kecskemèti Mi Hazànk vezetèsère màr nem elèg egy ember, hamarosan megùjulò, bővülő csapattal folytatjuk a munkàt.” – írta a KecsUP-nak Faragó Dániel elnök.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...