fbpx

FRISS HÍREK

Győzelme után lényegében megszűnt Jánosi Facebook jelenléte

- Advertisement -

Még mindig politikusjelöltként mutatja be Jánosi Istvánt a kampányban napi szinten használt oldala. Bár a névjegyben már a 9. választókerület képviselőjeként szerepel. Ez volt az a felület, ahol folyton tudatta és fotókkal dokumentálta a kampányban az azóta Fidesz-KDNP-s képviselővé lett jelölt, hogy emberekkel találkozik, fákat locsol, beszélget, segít, törődik a választókkal és Kecskeméttel. A névjegy szerint pedig ez képviselői oldala is.

Jánosi Facebook oldalát akkor osztották, követték a kormánypárti politikusok és szimpatizánsok, így egy bizonyos körben elterjedt. Most ezt az oldalát már hiába nézi bárki. Július 10-én volt a választás, akkor megköszönte a részvételt. Majd a múlt csütörtöki közgyűlésről feltett egy fotót, amelyen éppen leteszi a képviselői esküt (Annyi mindent idézhetett volna itt az esküből, de helyette azt a mondatot tartotta fontosnak kiemelni, ami nem is az eskü része. Azt, hogy „Isten engem úgy segéljen!”).  Ezen túl semmi nem olvasható vagy látható ezen az oldalon Jánosi munkájáról. Vagyis már három hete nincs jelen lényegében a korábban agyonhasznált Facebook oldalon.

Hasonló cikkünk:  Hosszabb, több részleget érintő sztrájk lehet a Mercedes-gyárban, ha nem haladnak a bértárgyalások

Mondhatja persze, hogy nem a Facebook számít, hanem az a munka, amit majd képviselőként tesz. Kíváncsian várjuk és figyelemmel kísérjük az új képvielő tevékenységét mi is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...