fbpx
9.9 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Győzelme után lényegében megszűnt Jánosi Facebook jelenléte

Még mindig politikusjelöltként mutatja be Jánosi Istvánt a kampányban napi szinten használt oldala. Bár a névjegyben már a 9. választókerület képviselőjeként szerepel. Ez volt az a felület, ahol folyton tudatta és fotókkal dokumentálta a kampányban az azóta Fidesz-KDNP-s képviselővé lett jelölt, hogy emberekkel találkozik, fákat locsol, beszélget, segít, törődik a választókkal és Kecskeméttel. A névjegy szerint pedig ez képviselői oldala is.

Jánosi Facebook oldalát akkor osztották, követték a kormánypárti politikusok és szimpatizánsok, így egy bizonyos körben elterjedt. Most ezt az oldalát már hiába nézi bárki. Július 10-én volt a választás, akkor megköszönte a részvételt. Majd a múlt csütörtöki közgyűlésről feltett egy fotót, amelyen éppen leteszi a képviselői esküt (Annyi mindent idézhetett volna itt az esküből, de helyette azt a mondatot tartotta fontosnak kiemelni, ami nem is az eskü része. Azt, hogy „Isten engem úgy segéljen!”).  Ezen túl semmi nem olvasható vagy látható ezen az oldalon Jánosi munkájáról. Vagyis már három hete nincs jelen lényegében a korábban agyonhasznált Facebook oldalon.

Hasonló cikkünk:  Városüzemeltetés az engedély nélküli babaházról: A gyerekek biztonságát kötelességünk védeni
Hasonló cikkünk:  Fizetős lesz a parkolás a Dombnál hétfőtől

Mondhatja persze, hogy nem a Facebook számít, hanem az a munka, amit majd képviselőként tesz. Kíváncsian várjuk és figyelemmel kísérjük az új képvielő tevékenységét mi is.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...