fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Kedvezményes akciók a kecskeméti és az országos tömegközlekedésben

- Advertisement -

Az Európai Mobilitási Hét alkalmából országszerte kedvezményes fizetési lehetőségekkel, akciókkal igyekeznek népszerűbbé tenni a közösségi közlekedést. Az egyéni autóhasználatnál sokkal kisebb ökológiai lábnyommal rendelkező közlekedési formával most nem csak a környezetünket kíméljük, de pénzt is spórolhatunk.

Kecskeméten a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. a szeptember 16. és 22. között vásárolt „Autóbusz 90 napos bérlet„, valamint a „Kombinált 90 napos bérlet” érvényességét 15 nappal meghosszabbítja.
Az akció időtartama alatt az „Autóbusz 90 napos bérlet” megvásárolható a Mobiljegy alkalmazásban is.

Csütörtökön a MÁV, a GYSEV, a MÁV-HÉV, és a Volánbusz járatain egyjegyes utazási lehetőség / Fotó: kecsup.hu
Csütörtökön a MÁV, a GYSEV, a MÁV-HÉV, és a Volánbusz járatain egyjegyes utazási lehetőség / Fotó: kecsup.hu

Az európai Autómentes napon, szeptember 22-én pedig egyetlen jeggyel egész nap, bármilyen hosszú távon, tetszőleges számban lehet utazni Magyarország területén a MÁV-Start és a GYSEV vonatokon, a MÁV-HÉV szerelvényein, és a Volánbusz távolsági járatain. Ezek a szolgáltatók egymás jegyeit is elfogadják ezen a napon, tehát például egy erre a napra szóló Volánbusz jeggyel akár a vonatra is felszállhatunk.

Hasonló cikkünk:  Volt kormánypárti politikus cége építené a kecskeméti kamionparkolót

Kerestük a Kecskeméti Közlekedési Központot, de ők nem tervezik a csatlakozást a csütörtöki „egyjegyes” akcióhoz, tehát azok a kedvezmények csak az említett négy országos szolgáltatóra érvényesek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...