fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Király: A polgármester tárgyaljon a posták újranyitásáról!

- Advertisement -

Az ellenzéki Szövetség frakció már korábban beleállt a posták ügyébe, miután több hivatal bezárását jelentette be a Magyar Posta Kecskeméten. Egy kampányt is indított, amely során Bezárta a Fidesz matricákat ragasztott fel postákra. Érintett képviselőik videóüzeneteket is készítettek.

Most Király József belvárosi ellenzéki képviselő azt indítványozza, hogy a polgármester haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a Magyar Postával, és tárgyaljon a bezárt hivatalok újranyitásáról, és kéri, hogy a város parlementi képviselőit is vonja be ebbe.

Király József az indítványban leírja, hogy felháborító, hogy a hat kecskeméti posta bezárásáról időben se a lakosságot, se a dolgozókat nem értesítették. Mint írja, a rezsiköltségekkel indokolták főként a bezárásokat, viszont szerinte nem is egyeztettek külön a bezárásra ítélt hivatalokkal, pedig lehetett volna megoldást találni egy hatékonyabb működésre. A képviselő szerint erre jó példa a 2. számú posta a vasútállomás mellett, ahol a fűtést lehetett volna a vásárlótérre korlátozni, hiszen a több emeletes épület többi része vagy üres iroda, vagy raktár.

Hasonló cikkünk:  Király József a közös polgármesterjelöltje a Szövetségnek, a DK-nak, az LMP-nek és az MSZP-nek

Király József szerint a város még a rezsiköltségekhez is hozzájárulhatna az újranyitások érdekében. Miután az indítványban azonnali határidőt jelölt meg Király József az intézkedésre, ezért a képviselők a csütörtöki közgyűlésen eldöntik, hogy elfogadják-e az indítványt vagy elutasítják.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...