fbpx

FRISS HÍREK

A kecskeméti LUK vicces-szomorú története

- Advertisement -

A kétfarkú kutyák kecskeméti szervezete szombaton posztolt a kecskeméti LUK-ról. Egy körbefestett kátyú ez LUk felirattal az egészségügyi iskola előtt. Bár az ilyen jellegű akciók nem állnak távol a vicces párttól, ehhez azt írták, hogy nem ők voltak, és az ügyvédjük kérésére nem is mondanak többet erről.

Hétfőn arról posztoltak, hogy a LUK-at betömték, egyben arról kérdezték az olvasókat, hogy vajon hány hétig bírja.

Másnap pedig már arról írtak, hogy naívak voltak, amikor hetekben gondolkodtak, mert végül egy napig bírta a foltozás. Bár kétségtelenül kisebb lett a kátyú.

Ma már tartósabbnak tűnik az újbóli kátyúzás

Ezt a fotót már a KecsUP készítette ma délelőtt, és ezen látszódik, hogy a foltozást is foltozták közben. Vagyis másodjára is kiment a brigád és újra betömte a LUK-at. Ezúttal mi kérdezzük, vajon, mennyi ideig bírja.

Poll not found

Hasonló cikkünk:  Szalvétára nyomott üzenettel kedveskedik az Alibi - máshol milyen ötletek vannak?

A Beretvás közi kátyú esete

Korábban figyeltük a Beretvás közi kátyút, amelyet szintén többedjére sikerült csak úgy ahogy helyretenni. Akkor is volt egy olyan kísérlet, amely után egy napig bírta csak a tömés. Később újra nekiestek, és akkor már tartósabbra sikerült.

A vadiúj Gábor Dénes utca is tele volt kátyúval, míg végül új burkolatot kapott

A Gábor Dénes utca egyik szakaszát is hónapokig figyeltük, és írtunk az ottani áldatlan állapotokról és a rengeteg kátyúról, amelyek már szinte azonnal az út elkészülése után keletkeztek. Végül új burkolatot kapott megannyi foltozás után. Erről az útszakaszról itt olvashat sok-sok cikket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...