fbpx
9.8 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Alaposan meglepték kollégái a búcsúzó kecskeméti rendőrkapitányt

- Advertisement -

Május 31-én, szerdán töltötte utolsó munkanapját Kerti István alezredes, kecskeméti rendőrkapitány, aki kérte nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezését. Kollégái reggel már várták háza előtt, hogy aztán rendőri felvezetéssel, szirénázva szállítsák a Batthyány utcai kapitányságra.

Beosztottjai itt díszsorfalat álltak és így búcsúztak vezetőjüktől, akit utóda, Kiskunfélegyháza eddig rendőrkapitánya, Timafalvi László ezredes is köszöntött. Az elköszönő kapitány a különleges meglepetés miatt láthatóan többször is a könnyeivel küzdött. A búcsúztatásról videó is készült.

Mint megírtuk, Kerti István alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság jelenlegi vezetője kérte nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezését. Közel tíz évet töltött el a kapitányság élén. Június 1-jétől Kiskunfélegyháza eddig rendőrkapitánya, Timafalvi László ezredes váltja.

Kerti István tavalyi évről készült beszámolójáról itt írtunk, a képviselő-testülettől való elköszönéséről és az új kapitány bemutatkozásáról pedig itt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...