fbpx
21.4 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Tele van Kecskemét LUK-kal

- Advertisement -

Az egészségügyi iskola előtti LUK már nem magányos üzenet és figyelemfelhívás. Az persze nem újdonság, hogy tele a város kátyúkkal. Az már inkább, hogy egyre több LUK keletkezik. Körbefestve, felirattal.

Legújabban a Drégely utcában bukkant fel a LUK. Talán azért is, mert ide (is) terelik most a forgalmat az útfelújítások miatt. Ezúttal egy poént is vittek a történetbe. Ugyanis itt nem csak egy nagyobb kátyú van, de a LUK felirat csak az egyiknél van, egy másiknál már csak annyit írtak, hogy „Itt is!” (cikkünk kezdőképén).

A Páfrány utcában szintén van egy LUK.

A vasútállomás előtt is tátong egy LUK. A kétfarkú kutyák ezt is lefotózták (és talán ők karikáznak, bár ezt magukhoz híven viccesen mndig tagadják), de ehhez egy nagyobb szöveget is tettek a Facebookra.

„Újabb segítség a kátyúfelelősöknek, szívesen! Mármint ha vannak olyanok, ezt biztosan nem jelenthetjük ki… A vasútállomás utcája egyébként is hitvány úgy, ahogy van (senkit nem is zavar úgy tűnik, hogy aki vonattal érkezik meg VÁRMEGYESZÉKHELYÜNKRE, az ezt látja meg először…), de azért mi megpróbáljuk.
Szóval igen, OTT VAN A LUK, sok sikert kívánunk a betöméséhez!”

Facebook/MKKP-Kecskemét

LUK-ak az országban kecskeméti mintára

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy terjed a LUK. Május elején Heves megyében is megjelöltek egy kátyút hasonlóan a kecskemétiekhez. A hevesi kátyújelölők továbbfejlesztették a LUK mustrát, és némelyik kátyúhoz a JAJ! feliratot írták. A poszt a kecskeméti elbénázott kátyúzáson mosolygott (az egészségügyi iskola előtt egy napig bírta az első kátyúzás, aztán a második már jobban teljesít). Egyben felvetették, hogy érdemes lenne megszervezni a megyei útjavítók versenyét. Hol bírja jobban a betömött LUK.
Közben Tolna megyében, Pakson is van már LUK. A kecskeméti minta tehát terjed. A kecskeméti kutyák persze itt is vicceskednek. Azt írják, hogy a LUK a miénk. Akkor most állítsuk meg őket (a paksiakat)?

Facebook/ MKKP-Tolna megye

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...