fbpx
19 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

- Advertisement -

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le azt a következtetést, hogy sokaknak nem tetszik a színház előtti új járda.

Ronda, mocskos, förtelmes

Az önkormányzati sajtó cikkét tették fel ebbe a csoportba, amelyre nem éppen hízelgő hozzászólások érkeztek. Egyesek óvatosabban fejezték ki nemtetszésüket, mások egész egyszerűen mocskosnak, förtelmesnek nevezték az új burkolatot. Idézünk néhány kommentből.

Az épület meggyalázása ez a felhajtó.

Szomorú, hogy csak erre futotta!

Ilyen ronda burkolatot, bocsánat aszfaltot!!!!!!! Nem tudtak volna ide egy normális, szép díszburkolatot csinálni!!!!???? Ez a nagy múltú színház- meg a város igazán megérdemelte volna!!!!!!!!

Választhattak volna valami odaillő burkolatot is, ha már hozzányúltak.

Förtelmes.

Egyenesen RONDA!

Csak a köztársasági elnök látogatása miatt kellett gyorsan megcsinálni?

Voltak néhányan persze, akik arról írtak, hogy legalább már nem balesetveszélyes. Ez igaz. Király József belvárosi ellenzéki képviselő ezért már hónapok óta levelezésben volt az illetékesekkel, és indítványban is sürgette, hogy a töredezett, régi, veszélyes burkolatot ideje lenne lecserélni. Miután a polgármester is egyetértett ebben, végül nem is kellett szavazni az indítványról, a városvezetői választ elfogadta Király képviselő. Aztán hirtelen el is kezdődött a munka. Majd amikor elkészült (vagy az utolsó simításokat végezték), megjelent a városban Novák Katalin köztársasági elnök, aki kecskeméti látogatását egy színházi előadással kezdte meg. A kommentelők arra is kitértek, hogy azért kellett gyorsan megcsinálni, hogy a vendég ne lássa a régi, vállalhatatlan burkolatot, mert az ciki lenne.

…mert ment a Novák Katalin…a teljesség kedvéért ez kell a sztorihoz.

Na „kedves” HÍRÖS.HU! Legyetek már, legalább egyszer, annyira objektívak, hogy leírjátok azt is, hogy ha nem jön Novák Katalin, akkor ebből az új burkolatból, egy nagy büdös lópütty se lett volna!

Minden héten kellene ide egy prominens vendég…

Milyen érdekes, hogy eljött Novák asszonyság, nem köztársasági elnök, és egyből elkészült.

Gyorsan meg kellett csinálni, hisz tudták, hogy Novák Katalin ide látogat és bizony nagy szégyen lett volna a fideszes városra nézve!!

Barázdás lett az új burkolat, néhol össze-vissza simítások csúfítják

Azért az utolsó simításokat szebben is meg lehetett volna csinálni. Bár e sorok írója nem útépítő, ezért elfogadja, ha szakmailag egy ekkora felületet nem lehet simára húzni, barázdák nélkül. Ugyanakkor látott már ennél szebb összefüggő aszfaltburkolatot is. Az új járda több helyen is úgy néz ki, mintha több darabból állították volna össze. Barázdák, mélyedések vannak benne, egy helyen pedig olyan, mintha a környékről minden irányból egy helyre simították volna az aszfaltot.

Hasonló cikkünk:  Helyreigazítás és rendőrségi nyomozás a Kecskeméti Médiacentrum érintettségével

Rendben, hogy friss az aszfalt és gyakran vizes mostanság. Ezért sötét színe elüt a mögötte lévő világosabb színháztól. Ugyanakkor akár igaza is lehet azoknak a kommentelőknek, akik szerint valami hasonló megoldás kellett volna, mint az oldalsó feljáró, vagy a színház melletti autós felhajtó. Azok ugyanis kisebb-nagyobb macskakövekből készültek. Ilyen egybeaszfalt volt amúgy korábban is a színház előtt, csak a töredezések miatt volt olyan, mintha macskakő vagy valamilyen hasonló megoldás lenne.

A színház igazgatója szerint gyönyörű az új járda

Mindenesetre a színház igazgatója, Cseke Péter azt nyilatkozta az önkormányzati sajtó posztolt cikkében, hogy gyönyörű lett az új járda. Meg szerettük volna nézni, hogy a hiros.hu Facebook oldalán milyen kommentek érkeztek a saját cikkükhöz, de nem találtuk ott ezt az írást.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...