fbpx

FRISS HÍREK

Magyar Péter újabb izgalmakat ígér Orbán hétvégi évértékelő beszédjére

- Advertisement -

Novák Katalin lemondása és Varga Judit visszavonulása után Varga volt férje, Magyar Péter a Partizánnak adott interjúban tárulkozott ki a kormányoldalnak erősen kellemetlen témákban. Úgy tűnik ez csak a kezdet volt: beszólt Hont Andrásnak, elkezdett Schadl és Völner ügyében is teregetni, majd újabb Facebook-posztban ígért be pár újabb izgalmat.

Mintegy mellékesen jelezte: „Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.”

Emellett megköszönte „a politikai spektrum minden oldaláról érkező több ezer üzenetet”, és nem felejtett el üzenni Havasi Bertalan miniszterelnöki szóvivőnek is, vagy ahogy említette, „Havasi Bercinek”. Magyar így ír posztjában: „arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát”.

Előzmény: Havasi úgy reagált Magyar nyilatkozatára, hogy „reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával” ők nem foglalkoznak.

Hasonló cikkünk:  Nyomoznak a milliárdos Covid-gyorstesztek beszerzésére szerződött, majd felszívódott cégek ügyében

„Nos, innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell” – írta Magyar Péter.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...