fbpx
7.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Pénteken hatalmas demonstrációra lehet számítani a Hősök terén, előtte három és fél órával tartanak Kormányinfót

- Advertisement -

Pénteken 18 órára szerveznek tüntetést többek között ismert influenszerek Budapesten a Hősök terén. A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményéből kiderül, szintén pénteken délután fél 3-kor újra Kormányinfó sajtótájékoztatót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A Kormányinfó időzítése merész lépésnek tűnik, gyanítható – mivel Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra többnyire csütörtökönként tartja a Kormányinfót -, hogy tűzoltásnak szánják a hatalmas budapesti tüntetés előtt. A Facebookon eddig több mint 25 ezren jelezték, hogy elmennek a demonstrációra vagy érdekli őket az esemény.

Ha valóban tűzoltásról van szó, akkor ez a Kormányinfó lehet az első alkalom, hogy a kormányzat reagál a kegyelmi úgy kapcsán kirobbant botrányra, Novák Katalin és Varga Judit lemondására. A másik két főszerepben találjuk Varga volt férjét, Magyar Pétert, aki a botrány miatt szakított és tálalt ki a NER-ről, valamint Balog Zoltánt, aki elismerte, hogy elnöki kegyelemre méltónak találta Kónya Endrét, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon körüli pedofilügyben kényszerítésért elítélt igazgatóhelyettesét. Balog azonban nem mond le a tévedése miatt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...