fbpx

FRISS HÍREK

Mégsem indul a kecskeméti polgármesteri címért Hegedűs Gábor

- Advertisement -

Közösségi oldalán jelentette be hétfőn Hegedűs Gábor a hírt, hogy terveivel ellentétben visszalép a polgármester-jelöltségtől. A nyugalmazott dékán, a hajdan volt kecskeméti Tanítóképző Főiskolai Kar vezetője 2019-ben, függetlenként már megmérettette magát a polgármester választáson. A négy jelölt közül akkor csaknem háromezer voksot szerzett, és a harmadik helyen végzett 8,5 százalékkal.

„…akkor lépek vissza a polgármester-jelöltségtől, ha az ellenzéki összefogás talál egy független személyt, aki korábbi munkájával bizonyította az alkalmasságát. Vagy! Ha megbetegszem. Bekövetkezett. Nem gondoltam, hogy ilyen váratlanul megtörténhet”

– fogalmaz Hegedűs, akivel egy hónappal ezelőtt készítettünk egy mélyinterjút a közelgő önkormányzati választások kapcsán.

Akkor úgy nyilatkozott, hogy 2024-ben ismét nekiveselkedik a választásnak, de most nem egyedül vág bele, hanem csapatot is verbuvál. Minden egyéni választókerületben terveznek jelöltet indítani, önálló listát állítanának, és egy polgármester-jelöltet is, Hegedűs Gábor személyében. Nevet is választottak már maguknak: „Puritán Irányváltás Civil Szervezet”.

Hasonló cikkünk:  Tegyünk együtt a gyermekekért! – Drámai helyzetben a gyermekvédelem

Ennek fényében hirtelen jött fordulat a visszalépés.

„Lelkileg, pszichoszomatikusan, fizikailag is problémássá váltam.
Elfáradtam vagy megfáradtam”

– indokolja a döntést Hegedűs Gábor.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...