Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Csütörtökön kezdődik a CityRocks-KecskemétRocks Fesztivál

- Advertisement -

Hétfőn a Café Plázs Dessert Boutique-ban Gajda Ferenc, a fesztiválsorozat főszervezője és Szemereyné Pataki Klaudia polgármester tartottak sajtótájékoztatót az esemény részleteiről.

Mint korábban beszámoltunk róla, 2019-es látogatásuk után háromnapos fesztivállal tér vissza városunkba a CityRocks, azaz Közép-Európa legnagyobb rockzenei flashmobja. Az esemény május 16-án, csütörtökön 20 órakor kezdődik meg egy kis „bemelegítéssel” a Kossuth téren, pénteken és szombaton pedig a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban folytatódik. Szemereyné Pataki Klaudia elmondta, külön örül, hogy Kecskemét legkedveltebb szabadidőközpontjában rendezik meg a fesztivált – noha másik aligha akad (a szerk.).

Fotók: Balla Szilárd

A fesztivál legnagyobb attrakciói közé tartozik a pénteken útjára induló CityRocks Rockkamion, ami 100 zenésszel a fedélzetén, pénteken 14 órakor indul el városi körútjára. Az esemény főszervezője előre is elnézést kért; az autósok, a közelben közlekedők türelmét és megértését kéri. A fellépők között olyan neves előadók is vannak, mint a Tankcsapda, a FISH! és a Depresszió.

Gajda Ferenc elmondta, hogy az előrejelzések szerint szombaton van esély némi esőre, és amennyiben balszerencsés időjárási körülmények miatt indokolt, igényt tartanak a vasárnapi esőnapra. Hozzátette: már majdnem 600 amatőr zenész jelentkezett, hogy Közép-Európa legnagyobb rockzenekarában játsszon szombaton, az esemény legnagyobb durranásán.

A Café Plázs a közelgő eseményre tekintettel egész héten rockzenét játszik, és különleges, limitált kiadású süteményekkel várja vendégeit, amelyek a legismertebb rockzenekarok logóival vannak díszítve. A CityRocks-KecskemétRocks eseményeinek mindegyike ingyenesen látogatható, előzetes regisztráció nélkül.

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Politikai adok-kapok Fekete Gábor és Király József között – a frakciók értékelték a kecskeméti választást

A kormánypárti és az ellenzéki frakció két vezérszónokának a felszólalásával vette kezdetét a június 9-ei kecskeméti önkormányzati választás után...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version