fbpx

FRISS HÍREK

Novák Katalin gazdasszonyt is kap juttatásként

- Advertisement -

Több száz millió forint ment el az elmúlt négy évben Schmitt Pál és Áder János rendszeres juttatásaira az adófizetők pénzéből – írtuk meg mi is.

Az Országgyűlés Hivatala legutóbb az RTL Híradó kérdésére közölte, hogy Novák Katalin volt köztársasági elnök titkárságvezetője bruttó 2,4 millió forintot vihet majd haza havonta, a két titkársági munkatárs 1 millió, illetve 850 ezer bruttót keres majd, a gazdasszony bruttó 700 ezer forintot.

Hadházy Ákos független képviselő Facebook-oldalán osztotta meg, mit talált a parlament belső hálózatán: az Országgyűlés Hivatala Novák Katalinnak a háromfős titkárságon kívül biztosít egy negyedik beosztottat, egy gazdasszonyt.

A törvény alapján a titkárság elhelyezéséhez helyiséget kell biztosítani. Az Országgyűlés Hivatala a három titkárnőnek három különálló szobát adott.

Hasonló cikkünk:  A kormány lehetővé tenné, hogy az igazságügyi miniszter belenézhessen a belső ügyészségi ügyiratokba

Novák Katalin politikai értelemben rengeteget bukott a kegyelmi-botránnyal és lemondásával, anyagi értelemben viszont szinte semmit, államfői fizetést kap élete végéig, a törvény alapján bármikor kérheti, hogy az állam biztosítsa méltó lakhatását.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Székre állt Orbán Viktor Kecskeméten – érdekességek a zártkörű kormányfői látogatásról

Hogy jutottunk be a rendezvényre? Mit írt a Kétfarkú Kutya Párt képviselő-jelöltje a transzparensére? Hogy lehetett levelet feladni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...