fbpx
29.1 C
Kecskemét
2024. szeptember 7., szombat

FRISS HÍREK

Szintet lépett a politikai pedofília Kecskeméten (vélemény)

- Advertisement -

Laczkó-Zsámboki Angéla, újonnan megválasztott kecskeméti képviselő már az önkormányzati választások hajrájában sem riadt vissza attól, hogy gyerekeit is felhasználja egy-egy szimpátia- és likevadász kép erejéig a közösségi médiában. Most azonban olyan szintet ért el, ami erősen megrezegtette azt a bizonyos erkölcsi és morális lécet.

Laczkó-Zsámboki Angéla tényleg mindent jokerkártyát kijátszott a kampányidőszakban, hogy begyűjtse a körzetében élők szimpátiamorzsáit: virágültetés, nyugdíjasok parádéztatása, gazolás, nyomorpornó, ételosztás, traktorozás, nagyferósimogató is látható volt a közösségi oldalon létrehozott képviselői profilján.

Akadt tehát minden, amire a 60+-os szavazóbázis felfigyelhet, a személyes kedvenc talán az volt, amikor bozótvágó ollóval esett neki az út széli gaznak. Természetesen a gyerekekkel készült online tartalmak sem maradhattak ki a kampányolásból, noha a Szövetség a Hírös Városért Egyesület nyílt levélben kérte a kecskeméti Fideszes képviselőket és jelölteket, hogy tartózkodjanak a politikai pedofíliától.

„Ha már annyira fontos Önöknek a gyermekek védelme, akkor ugye abban is egyetérthetünk, hogy nem kifejezetten etikus őket felhasználni a saját politikai céljaik érdekében. Gyermekeink nem lehetnek a politikai marketing eszköztárának jól bevált eszközei!” – írta akkor a Szövetség.

A kampányidőszak lezárult, a nagy igyekezetnek és a szavazóknak hála Laczkó-Zsámboki Angéla képviselő lett a 6. számú választókörzetben. Ez azonban úgy látszik nem akadályozza meg őt abban, hogy közösségi oldalán azért folytassa a politikai kufárkodást, aminek rendre részesei/elszenvedői a gyerekei is. Legutóbbi posztjával azonban ebben is szintet lépett, a képeken ugyanis tinédzser korú lányai láthatóak fagyizás közben, ahogy tutti-frutti ízű fagylalt csorog a szájuk szélén és borítja az arcukat. (A képeket direkt nem mutatjuk be a cikkben.)

Hasonló cikkünk:  Két kecskeméti bringásnak szurkolhatunk a Gran Fondo világbajnokságon

Na, most két verzió lehetséges. Laczkó-Zsámboki Angéla lányai vagy valamilyen mentális/mozgásszervi betegséggel küzdenek, amely következtében nehezített a táplálkozásuk, vagy pedig kifejezetten a képek kedvéért kenték össze magukat, hogy anya viccesen promózhassa az adott fagyizót. Mindkét esetben morálisan megkérdőjelezhetőnek, a gyerekekre nézve pedig megalázónak tartom a fotókat.

A sors furcsa fintora, hogy Laczkó-Zsámboki Angéla éppen 6 nappal ezelőtt osztotta meg közszereplői közösségi oldalán a kiállását Agócs Tibor ex-karateedző brutálisan elkövetett gyerekbántalmazása ellen, és zéró toleranciát hirdetett a gyermekbántalmazókkal szemben.

Kedves Angéla! Innen szeretném üzenni, hogy a politikai pedofília is gyermekbántalmazás, képviselői facebook oldal ide, vagy oda.

——————————

A Vélemény rovatunkban megjelent írások nem feltétlenül egyeznek a szerkesztőség álláspontjával. A tartalom megtartása mellett ezeket az írásokat jogunkban áll a jobb olvashatóság érdekében megszerkeszteni.

Van véleménye? Szeretné másokkal is megosztani? Írjon nekünk a szerkesztoseg@kecsup.hu címre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamerák segítik a haladást a lámpákkal sűrűn ellátott 441-es főúton

Gömb alakú kamerák láthatók a lámpás kereszteződéseknél a 441-es főúton. Megkérdeztük az Építési és Közlekedési Minisztériumot, milyen céllal szerelték...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...