fbpx
23.2 C
Kecskemét
2024. szeptember 19., csütörtök

FRISS HÍREK

Szórakozás és kikapcsolódás Kecskeméten – új csoportot indít a KecsUP

- Advertisement -

Egy projekt keretein belül több új Facebook-csoportot is indít a KecsUP. Az elsőként rajtoló Szórakozás és kikapcsolódás – Kecskemét csoport legfőbb célja, hogy a lakosok és érdeklődők egyszerűen, egy helyen értesüljenek városunk (és környékének) főbb szórakozási lehetőségeiről, illetve utólag beszámolót, hangulatfestést kapjanak azok minőségéről, élményéről.

Több olyan olvasói visszajelzés is eljutott hozzánk az elmúlt időben, hogy Kecskeméten a lakosok és az érdeklődők a szórakozási lehetőségekről sokszor csak utólag értesülnek. A csoport létrehozásával többek között arra törekszünk, hogy ez minél kevesebbszer történjen meg.

A KecsUP egy projekt keretein belül hamarosan, szerteágazó témákban, irányokban, több Facebook-csoportot is létreHoz, AMIT itt lehet nyomom követni.

Természetesen nem csak beharangozókat lehet majd olvasni a csoportban, a kiemelt eseményekről a már megszokott módon továbbra is beszámolunk – hol galériával, hol videós formában.

Céljaink között szerepel az is, hogy az eseményekről ne csak mi tájékoztassuk a tagokat. Egy olyan közösséget szeretnénk építeni, amely egymást is segíti akár rövid leírásokkal, képekkel, akár események linkjével – hogy senki se maradjon le semmiről.

A csoport moderálását a KecsUP végzi, ide kizárólag szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel kapcsolatos bejegyzéseket, ezekre mutató észrevételeket, problémákat, beszámolókat és visszajelzéseket várunk.

Hasonló cikkünk:  Sérülésükből felépült baglyok és egerészölyvek térhettek vissza a természetbe

A csoportban értesülni lehet a KecsUP által szervezett programokról is: a következő, pénteki esemény fókuszában a hazai dizájner drogok állnak. Az idei évben számos sikeres KecsUP Est áll már mögöttünk, telt ház volt Puzsér Róbert és Gulyás Márton pódiumbeszélgetésén és Bod Péter Ákos előadásán is, valamint szép számmal vitáztunk a közbiztonságról, az egészségügyről és a politikai korrektségről.

Csatlakozz a Szórakozás és kikapcsolódás – Kecskemét csoporthoz és légy aktív közösségi tagja a városnak!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...