fbpx
3.6 C
Kecskemét
2022. január 28., péntek

FRISS HÍREK

Az igazgató gyanúsítgatásai miatt írhatott levelet az önkormányzatnak a kirúgott piaci dolgozó

A hatósági büntetésről szóló határozat csupán egy levelet említ. Egészen pontosan annak a piaci dolgozónak a levelét, akit utána a levélre is hivatkozva rúgott ki a piac igazgatója. Azonban úgy tudjuk, hogy azt megelőzően is volt egy levél, de azt több dolgozó is aláírta. Információink szerint azonban arra nem kaptak választ. Ezért a végül kirúgott munkatárs magánakcióba kezdett, olyan formában küldte el ismét a levelet, amellyel már muszáj volt foglalkozni.

Városházi informátorunk szerint a levélben azt írta néhány helypénzszedő, hogy Kolek Andrea igazgató azzal gyanúsítja őket, hogy ellopják a pénzt. Egy tavaly nyári vásárra hivatkoztak, amikor a sok vásárlói autó ellenére az igazgató kevésnek találta a bevételt. A levélírók szerint az igazgató azt feltételezte, hogy elsikkasztották a bevétel egy részét. A levélben még az is szerepel, hogy úgy érzik, nincsenek eléggé megbecsülve, és ebből így együtt elegük lett. Ezért fordultak segítségért a fenntartóhoz. Információink szerint az első – közösen írt – levélben kifejezetten kérték, hogy semmi esetre se tudja meg a levélírók nevét a piac igazgatója, mert tartottak a bosszútól.

Hasonló cikkünk:  Közösen fizethetjük a megemelt polgármesteri fizetéseket

Mint ismeretes, éppen azért robbant ki ez a botrány, mert a kirúgott dolgozó személye úgy lett ismert a piac igazgatója előtt, hogy a piacért felelő Gaál József alpolgármester és munkatársai kiadták a dolgozó személyes adatait. Ezért a hivatalt 1 millió forintra büntették. Úgy tudjuk, hogy a kirúgott dolgozóval végül peren kívül egyeztek meg, és 8 millió forintot fizettek neki azért, hogy ne mesélje el a kínos esetet.

Hasonló cikkünk:  46 ezer LED ragyog egy kerekegyházi házon

Utóbbi információnkkal Kolek Andrea igazgatóhoz fordultunk, de egy hete nem kaptunk választ a következő kérdéseinkre:

  • Meg tudja-e erősíteni, hogy titoktartási szerződést kötöttek az adatvédelmi incidens után kirúgott kollégával?
  • Meg tudja-e erősíteni, hogy 8 millió forintos hallgatási pénzt is fizettek neki ( a piac költségvetéséből? )?
  • Meg tudja-e erősíteni, hogy Gaál József alpolgármester volt az, aki kollégáival kiadta Ön felé a személyes adatokat?

A válaszokat továbbra is várjuk.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...