fbpx

FRISS HÍREK

Tucatnyi töltényt lőtt ki a 75 éves lövöldőző

- Advertisement -

Mint arról korábban beszámoltunk, sörétes puskával ment be szerda délután egy vadász a kecskeméti Alföld Áruházba, hogy végezzen az ott dolgozó volt élettársával. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított nyomozást egy 75 éves helyi lakossal szemben.

A nap folyamán a 24.hu többször is kereste megyei kapitányság sajtóosztályát, hogy az ügy részleteiről, és arról érdeklődjünk, hogy beismerő vallomást tett-e az elkövető, válasz helyett elküldték a rendőrség honlapjára később feltöltött közleményük linkjét, és azt írták, hogy a nyomozás érdekeire tekintettel nem adnak ennél több információt.

Közleményükben azt írják, hogy a gyanúsított és élettársa néhány hónappal ezelőtt összevesztek és külön költöztek, ám a férfi ebbe nem törődött bele. Magához vette az otthonában engedéllyel tartott – ám szabálytalanul átalakított – sörétes lőfegyverét és felkereste a nőt a munkahelyén.

Hasonló cikkünk:  Mutatjuk a Kecskeméten bérelt lakások utáni hozamot  

A boltban a fegyvert a nőre fogta, az asszony azonban a pult mögé bújva egy gázsprayvel próbálta a volt élettársát ártalmatlanná tenni, aki dulakodni kezdett egy éppen az üzletben tartózkodó férfival. A rendőrségi felvételeken jól látszik, hogy a férfi több, mint egy tucat töltényt kilőtt a dulakodás közben az üzletben. A lövöldözés során szerencsére senki sem sérült meg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói a kecskeméti férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...