fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Koronavírus: Hivatalosan is megerősítették, hogy karanténban egy zrínyis diák és testvére

- Advertisement -

A Zrínyi iskola igazgatója megküldte számunkra a tájékoztatást, amelyben megerősítette Tóth Lászlóné, hogy egy alsós diákjuk karanténba került, miután az Olaszországból (ő csak külföldet írt) hazatért és karanténba került édesanyját meglátogatta. Az igazgató azt írta, hogy csomagot vitt neki a lánya, ekkor találkoztak.

Itt a teljes levél:

„Tisztelt Szerkesztőség!
Tegnapi napon derült ki,hogy egy alsós tanuló anyukája külföldi utazás után karanténba került, vagyis megelőző egészségügyi szabadságra kellett mennie. A gyermek az apukájánál volt,de kb. 2 méter távolságból találkozott anyukájával egy alkalommal, amikor csomagot vitt neki.
Azonnal hívtam az apukát,hogy vigye el a gyermeket és hívja a háziorvost. Később jelezte a szülő,hogy a háziorvos  elrendelte a otthon tartózkodásukat testvérével együtt. (A testvére egyébként nem volt iskolában,mert hányásos betegsége volt.)
Az iskolában kértem a fertőtlenítést, értesítettem a fenntartót.”
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...