fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Csaknem három hete nem tudjuk, milyen munkáért kapott 8,4 milliót a Slow Foodért a piacigazgató

- Advertisement -

A kecskemet.hu oldalon bukkantunk rá még májusban egy dokumentumban, hogy Kolek Andrea piacigazgató egyéni vállalkozóként 8,4 millió forintot kap/kapott azért, hogy menedzselje azt a Slow Food piacot, amelynek az általa igazgatott piac adott helyet, a Slow Food stratégiai dokumantuma szerint önkéntes együttműködő szervezetként.

A projekt EU-s támogatással és hazai forrásból valósult meg, ezért úgy gondoltuk, talán semmilyen titok nincs ebben, így május 22-én írtuk az első levelet. Érdeklődve, hogy mi az, ami nem fért bele munkában és pénzben a piacigazgatói fizetésbe és tevékenységbe. Mi az, ami projektmenedzserként a feladata volt Kolek Andreának. Ez milyen és mennyi munkát jelent. Mivel Gaál József alpolgármester a Slow Food előbb említett statégiai dokumentumában városvezetőként nyilatkozik, tőle is megkérdeztük ugyanezeket, hátha tudja, és hátha válaszol.

Hasonló cikkünk:  Az egyháztól kerüljön a városhoz a Szentháromság-szobor - indítványozza Király József

Miután nem jött válasz egyikőjüktől sem, ezért május 27-én újabb leveleket küldtünk ki nekik, és mivel reakció ezekre sem volt, tegnap ismét írtunk leveleket azzal, hogy 14 óráig várjuk a válaszokat. Ismételten nem kaptunk magyarázatot. Próbálkozunk tovább.

A Slow Food projekt egyébként befejeződött közben.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...