Csaknem három hete nem tudjuk, milyen munkáért kapott 8,4 milliót a Slow Foodért a piacigazgató

0
Kolek Andrea beszél a Slow Food piac megnyitóján
Hirdetés

A kecskemet.hu oldalon bukkantunk rá még májusban egy dokumentumban, hogy Kolek Andrea piacigazgató egyéni vállalkozóként 8,4 millió forintot kap/kapott azért, hogy menedzselje azt a Slow Food piacot, amelynek az általa igazgatott piac adott helyet, a Slow Food stratégiai dokumantuma szerint önkéntes együttműködő szervezetként.

A projekt EU-s támogatással és hazai forrásból valósult meg, ezért úgy gondoltuk, talán semmilyen titok nincs ebben, így május 22-én írtuk az első levelet. Érdeklődve, hogy mi az, ami nem fért bele munkában és pénzben a piacigazgatói fizetésbe és tevékenységbe. Mi az, ami projektmenedzserként a feladata volt Kolek Andreának. Ez milyen és mennyi munkát jelent. Mivel Gaál József alpolgármester a Slow Food előbb említett statégiai dokumentumában városvezetőként nyilatkozik, tőle is megkérdeztük ugyanezeket, hátha tudja, és hátha válaszol.

Miután nem jött válasz egyikőjüktől sem, ezért május 27-én újabb leveleket küldtünk ki nekik, és mivel reakció ezekre sem volt, tegnap ismét írtunk leveleket azzal, hogy 14 óráig várjuk a válaszokat. Ismételten nem kaptunk magyarázatot. Próbálkozunk tovább.

A Slow Food projekt egyébként befejeződött közben.

Hirdetés