fbpx
3 C
Kecskemét
2023. február 1., szerda

FRISS HÍREK

Kitüntetnék a városi eseményekről önkormányzati milliókért író KEOL főszerkesztőjét

Jövő héten csütörtökön, az újra összeülő közgyűlés dönt arról, hogy Noszlopy Nagy Miklósnak, a KEOL.hu főszerkesző-tulajdonosának adja-e a Tóth László-díjat. A korábban nyilvánosságra hozott javaslattétel során egyedül az ő neve merült fel. Az erről szóló előterjesztés szerint Lévai Jánosné és Sipos László kormánypárti képviselők javasolták őt a díjra. Kifotóztuk a javaslat egyik részét, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy emlékezetből valami egészen mást vessünk ide a meghatottságtól megremegő kezeink miatt, mint ami az anyagban áll.

 

A rendelet szerint a Tóth László-díj kétévente egy személy részére adományozható a városban tevékenykedő írók, közírók, újságírók, médiaszakemberek, nyomdászok, kiadók városért végzett kiemelkedő munkájának elismerésére.

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy a KEOL.hu ebben az évben több, mint 5 millió önkormányzati közpénz forintért számol be különböző városi eseményekről. Az összeg és a szerződés tényét megállapító, a kecskemet.hu oldalon megtalálható dokumentum szerint a KEOL.hu független hírportál.

Hasonló cikkünk:  Sárban csatangolnak gyalogosok és bicajosok, mert lezárták útjaikat

Régebbi cikkünkben ezt írtuk:

“Ez a Keol az önkormányzati Kecskeméti Médiacentrum együttműködő partnere. Ez olvasható a hiros.hu fejlécében. Ami önmagában is érdekes. Egy közpénz milliókból üzemeltetett önkormányzati tulajdonú sajtó és egy elvileg piaci alapokon működő sajtó kéz a kézben. Ez az a Keol, amely az önkormányzati választás előtt a Facebook oldalának borítóképére a fideszes jelöltek arcképét tette ki. Van még kérdés?”

Hasonló cikkünk:  Ismét lángolt a szellemház Kecskeméten - videó és fotó

Az önkormányzati választás előtt így nézett ki a KEOL Facebook oldala

Legutóbb Garaczi János, az MTI egykori tudósítója, a Kecskeméti TV felügyelőbizottságának elnöke, a Kecskeméti TV véleményműsorának gyakori szereplője, és az akkori hírek szerint az önkormányzati Junior Sport Nonprofit Kft. média felelőse kapta meg a Tóth László-díjat.

Ajánluk ezt a cikket is az objektív, tényszerű KEOL-ról, amely arról szól, hogy Szőkéné Kopping Rita ellenzéki képviselőről a 168 Óra nyomán valótlanságot írt.

Valótlanság szerepelt a KEOL cikkében Szőkéné Kopping Ritáról

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...