fbpx
18.2 C
Kecskemét
2023. március 21., kedd

FRISS HÍREK

Vagyonnyilatkozat: Engertné a legpuritánabb alpolgármester

Kecskemét alpolgármesterei közül Engert Jakabné adta le a legszerényebb vagyonnyilatkozatot. A dokumentum szerint egy lakás tulajdonosa 1/2 arányban és van egy garázsa. Ebben parkol minden bizonnyal Chevrolet gyártmányú autója. 1,5 millió forint készpénze van, tartozása nincs. Alpolgármesterként 897.500 forintot keres havonta. Ennyi szerepel a bevallásban.


Szeberényi Gyula Tamásnak 5 ingatlan van a neve mellett. Ezek egy részét kiadja (egyiket a Röpke SE bérli). Ebből havonta mintegy 140 ezer forint bevétele van. Gépjárműve nincs a nyilatkozat szerint. Befektetése, megtakarítása különböző címeken csaknem 13 millió forint értékben + nyereségrészesedéssel van. Három lakás-előtakarékossága is van, de csak egynél szerepel összeg, ez 3,5 millió forint. Ezek mellett 9,5 millió forint tartozása van. Van egy üdülőhasználati joga is minden páros év 37. hetében. Valamint önkéntes nyugíjpénztári és önkéntes egészségpénztári tag. Alpolgármesterként 897.500 forint a havi jövedelme. A Vertikál Kft-nél felügyelőbizottsági tag havi 180 ezer forintért.


Vagyonnyilatkozata alapján Falu György alpolgármesternek 2 ingatlanban van tulajdonrésze. Idén januárban vásárolt egy Tesa Model 3 típusú elektromos autót. Nem tudjuk, hogy újonnan vagy használtan, és a felszereltsége sem ismert a nyilatkozatból. Mindenesetre hirdető oldalakon évjárat és felszereltség függvényében 14 és 28 millió forint között árulják ezeket az autókat. Van egy BMW motorja is, azt nyáron vette. Pénzintézettel szemben 4,6 millió forinttal, magánszeméllyel szemben 9 millió forinttal tartozik. Alpolgármesterként havi bruttó 896.000 forintot keres, ingatlan bérbeadásból ehhez jön még havi 130 ezer forint.

Hasonló cikkünk:  A Református Egyháznak nincs pénze felújítani a diákszállót

Gaál József 3 ingatlan tulajdonosa 1/2-1/2 arányban. Van egy Renault Megane autója. Több, mint 11 millió forint összegben van befektetése, megtakarítása különféle jogcímeken. Két helyen is fel van tüntetve a nyilatkozatában pénzintézeti számlakövetelés. Egyszer egy 5 millió forintos összeg 1/2 arányban, a másik helyen pedig 2,2 millió forint szerepel. A Szimikron Kft. ügyvezetőjeként havi 700 ezer forintot, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökeként havi 60 ezer forintot keres. Társadalmi megbízatású alpolgármesterként havi 448.740 forint a tiszteletdíja. Tulajdonos a Szimikron Kft.-ben és a Simicron Trade Kft.-ben.

Hasonló cikkünk:  A KecsUP hírei már az Instagramon is elérhetőek

Homoki Tamás alpolgármester 10 ingatlan tulajdonosa különböző arányokban. Vagyonnyilatkozata szerint semmilyen gépjárműve nincs. Van viszont 18,5 millió forint készpénze. A pénzintézeti számlakövetelés rovatban összesen több, mint 43 millió forint számolható össze. Egyéni ügyvédként havi 700 ezer forintot keres. Vagy 200 ezret.

Nem vagyunk benne biztosak a kézírása alapján, ezért tisztázó levelet küldünk az alpolgármesternek.  A Kecskemét Fejlődéséért Alapnál befektetési iagzagtósági tagként havi 300 ezer forint a jövedelme. Társadalmi megbízatású alpolgármesterként havi 448.740 forint a tiszteletdíja. Tulajdonos a Dr. Homoki és Társai Tanácsadó Bt.-ben és a Premed 2000 Orvosi Kft.-ben.

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...