fbpx

FRISS HÍREK

Kampány: Kecskemét alpolgármestere Tiszakécskén avatott kilátót

- Advertisement -

Az egyik kecskeméti kormánypárti hírportál írta meg, hogy Tiszakécskén kilátót avattak a hétvégén, és ehhez a fotók tanúsága szerint négyen kellettek. Mármint a szalagátvágáshoz. Balról jobbra a következők álltak ollóval a kezükben a szalag mögött: Tóth János fideszes polgármester, Szeberényi Gyula Tamás fideszes kecskeméti alpolgármester, önkormányzati képviselő, Kovács Ernő kormánymegbízott, Tiszakécske egykori fideszes polgármestere és a a KDNP-s Mák Kornél, a megyei közgyűlés alelnöke.

De mit keresett ott Szeberényi Gyula Tamás?

Adódik a kérdés: egy fideszes kecskeméti önkormányzati képviselő, alpolgármester miért kap szerepet egy tiszakécskei eseményen? Talán csak azért, mert négy olló volt kikészítve, ezért szóltak neki, hogy van még egy hely a másik három férfi mellett, Szeberényi alpolgármester pedig éppen ráért.

Esetleg talán azért, mert Szeberényi Gyula Tamás lehet az a fideszes, aki a Bács megyei 2-es körzetben elindulna a 2022-es országgyűlési választáson, ahogyan erről már írtunk. Tiszakécske ugyanis ide tartozik. Miután azonban információink szerint más jelentkezők is vannak erre a pozícióra a Fideszben vagy környékén, könnyen lehet, hogy egy fideszes versengés, egy belső előválasztás kampányának részesei vagyunk. Már talán jó ideje, ugyanis Szeberényi Gyula Tamás a múltkor azért ment Helvéciára, hogy hozzáérhessen ott a néhány tízezer forintos ajándékokhoz, amelyeket a kormány védelmében békemeneteket szervező CÖF és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége adott néhány településnek a 2-es körzetben.

Hasonló cikkünk:  Török Gábor: a Fidesznek, és az ellenzéknek is ártott Magyar Péter színrelépése

De vajon mit szól ehhez Salacz László?

A Bács megye 1-es körzetében országgyűlési képviselő fideszes Salacz László, aki minden bizonnyal újrázni szeretne itt, vajon mit szól ahhoz, hogy egy Kecskeméten megválasztott képviselő, Szeberényi Gyula Tamás, egy vidéki településen tűnik fel már többedjére? Ahelyett, hogy azt a közfeladatot végezné, amelyre felhatalmazást kapott. Pontosan ezt posztolta néhány hete, lehetséges riválisát, az 1-es körzetben előválasztáson induló DK-s Szőkéné Kopping Ritát támadva. Talán saját párttársával majd megbeszéli, hogy ugyan miért vidéki eseményekre jár ahelyett, hogy a kecskeméti választóktól és a közgyűléstől kapott közfeladatát látná el, ha már ezt korábban szóvá tette.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...