fbpx
6.1 C
Kecskemét
2023. március 28., kedd

FRISS HÍREK

„Aki nem lép egyszerre” – levelet kaptak a polgármesteri hivatal dolgozói

A KecsUP információi szerint furcsa és már-már értelmetlen tartalmú levelet kaptak a polgármesteri hivatal dolgozói a napokban. A feladó pedig Falu György alpolgármester. Tehát nem a hivatali dolgozók munkáltatója – a jegyző – üzent.

Az alpolgármester levele szerint egy tanmeséről van szó. Íme a levél tartalma:

„Mindenkinek jó hétvétgét!
 
Egy kis vidám tanmese:
 
Elindítottam egy ügyiratot:
 
Aki nem lép egyszerre
Nem kap rétest estére
Pedig a rétes nagyon jó
Katonának az való.
 
Miután végig ment a hivatalon, visszakaptam aláírásra:
 
Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét
Hogy aki nem tudja lépésit az általunk megadott ritmushoz igazítani
Ne álljon sorba az üzemi konyhán
Mivel részükre vékonyra nyújtott, ropogós külső burkolattal
Rendelkező töltött tésztaféleséget
Biztosítani nem áll módunkban
Emellett felhívjuk a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira
Valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten
Ezt az ételféleséget írják elő a hivatalos szervek.”

Egyelőre nincsenek válaszok

Úgy tudjuk, június 4-én küldte a városi címeres levelet dél előtt pár perccel Falu György egy olyan email címre, amely továbbítja minden hivatali dolgozónak az ide küldött leveleket. Így tehát minden bizonnyal minden hivatali dolgozó megkapta a hétvégére időzített vidám tanmesét, ahogy nevezte a történetet Falu György.
A KecsUP városházi forrása azt mondta, hogy Falu Györgyöt a levél után magához kérte a jegyző, de, hogy ezen a beszélgetésen mi volt a téma és mivel zárult ez a találkozó, arról nem kaptunk információt.
Megkerestük a jegyzőt és Falu Györgyöt is. Többek között arra voltunk kíváncsiak, hogy mi célja volt ennek a levélnek, mi benne a tanmese és lett-e bármilyen következménye a levélnek. A megadott határidőre egyik címzettől sem kaptunk választ, de amennyiben ez bármikor megtörténik, jelentkezni fogunk egy újabb cikkel. Megjegyezzük, hogy a határidő után majdnem egy egész napot vártunk a cikkel, hogy hátha, de nem jött semmi.

A Buga Jakab-sztori

Falu György korábbi internetes „kalandjáról” is írtunk kb. két éve. Akkor még nem volt alpolgármester, csupán önkormányzati képviselő. A történet itt elolvasható, de a lényege az, hogy az adminisztrátor leírása szerint Falu György munkájának segítése is célja volt egy katonatelepi Facebook csoportnak, amelyben álnéven (Buga Jakab) volt tag Falu György. Később megmagyarázta, miért használt álnevet.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...