fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Az egész országban gyűjti az aláírásokat a Fidesz Gyurcsány és Karácsony ellen

- Advertisement -

Április végén azzal fordult az ellenzéki pártokhoz Kecskemét polgármestere, hogy hagyjanak fel a kampánnyal és az előválasztással, mert most nyugalomra van szükség, nem arra, hogy csatatérré tegyék Kecskemétet. Akkor ez a hír bejárta az országos sajtót, egyrészt a KecsUP-nak köszönhetően, másrészt annak is, hogy maga a polgármester is elment egy kormányközeli televízióba és elmondta ugyanezt.

Megírtuk akkoriban, hogy kérését még a kecskeméti Fidesz sem hallotta meg, amely akkor és azóta is napi szinten igyekszik lejáratni az ellenzéket.

De maga a polgármester sem tétlenkedett. A nyugalmat szorgalmazó poszt utáni napon belerongyolt a helyi ellenzékbe, mondván, hogy az csak akadályozza a város fejlődését, és még tönkre is teszi a várost.

Itt érkeztünk el a jelenhez, amikor is az egész országot lefedő akciót indít el mától a Fidesz. Így nyilván Kecskeméten is gyűjtik majd az aláírásokat Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely ellen. A Fidesz kecskeméti szervezete természetesen ezt a központi posztot is megosztotta.

Hasonló cikkünk:  Nagyon úgy tűnik, hogy idén is elmarad a repülőnap

Ezek szerint már elérkezettnek látják az időt ahhoz, hogy csatatér lehessen a városból. Ha mégsem, bizonyára saját pártjához fordul majd Szemereyné Pataki Klaudia, és kéri, hogy továbbra is a nyugalom legyen a fontos, és tartózkodjon mindenki a politikai csatáktól. A Fidesz azt írja, hogy erős üzenet lesz a petíció a baloldalnak. Már most lehet tudni, hogy a fideszes szavazók nem akarják sem Gyurcsányt, sem Karácsonyt, ezért álmatlan éjszakái aligha lesznek az ellenzéki politikusoknak, hogy vajon milyen eredményt hoz a kormánypárt akciója.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...