fbpx
14.2 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Szeberényi alpolgármester kampányüzemmódban – ha kell akkor mikrofonállvány

Néhány napja írtuk meg, éppen egy olyan esemény kapcsán, amelyen megjelent Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester is, hogy újságíró körökben téma olykor, hogy akkor van már kampány, amikor politikusok padokat avatnak, adnak át, lepleznek le. Mert néhány napja a vasútkertben két padot adott át a már említett alpolgármester és Engert Jakabné alpolgármester.

A jelek szerint Szeberényi Gyula Tamás valóban kampányüzemmódban van. Az addig is szembetűnő volt, hogy ott van mindenhol, sokszor vidéken is. Olyan helyeken, ahol bár nem tilos megjelennie, de mégis érdekes egy vidéki településen, ha Kecskemét alpolgármestereként vesz részt (a kormánypárti sajtó szokta így megírni), most már sorozatosan, különböző eseményeken. Maga írta meg éppen most az alpolgármester, hogy annyi helyen járt a hétvégén, hogy alig tudja leírni a programját, ezért egy fényképes diavetítésben sűrítette össze azt. De a szöveges részből kiderült azért, hogy egy pályázati pénzből megvalósított bölcsőde átadásán is megjelent Szentkirályon. Itt a mikrofonállvány szerepét is magára vállalta a fotók tanúsága szerint, ha már ott volt (lásd cikkünk fotóján) Mire gondoljon az ember? Esetleg ennek az lehet az oka, hogy akar valamit 2022 tavaszán. Például a Bács megyei 2-es választókerület országgyűlési képviselője lenni. De minap ennél sokkal egyértelműbb jelet is megvillantott. Amikor egy kormányzati támogatás farvizén evezett le egy Tisza-parti városba. Tiszakécskei látogatása után azzal zárta a beszámolóját a Facebook oldalán, hogy:

„Hajrá, Tiszakécske! Hajrá, Bács 2. választókerület!”

Persze ezen az oldalon látható, hogy éppen Szeberényi a választókerületi elnöke ennek a körzetnek. Az már persze nem szerepel ott, hogy egy Fideszen belüli szerep ez, mert amúgy nincs olyan párttól független pozíció, hogy választókerületi elnök. Korábban is megírtuk már, hogy fideszes információk szerint ő lesz, vagy ő lesz az egyik jelölt a Fidesz részéről ebben a választókerületben. Vagyis még az sem biztos, hogy nem egy fideszes előválasztás résztvevői vagyunk. Hírlik az is, hogy esetleg még Szemereyné Pataki Klaudia is versenybe szállhat a végső indulásért. Hogy versengés lesz-e vagy erről Orbán Viktor dönt majd, nem tudni. Persze azt sem, hogy így lesz-e. Csak rebesgetik a Fidesz közeléből, hogy attól is függhet, ki lesz majd a fideszes jelölt 2022-ben a Bács megyei 2-es körzetben, hogy az ellenzék részéről Bodrozsán Alexandra vagy Király József lesz a kihívó.

Hasonló cikkünk:  Nastyának nehéz volna visszatérni Szentpétervárra – nemzetközi önkéntes program Kecskeméten
Hasonló cikkünk:  Nastyának nehéz volna visszatérni Szentpétervárra – nemzetközi önkéntes program Kecskeméten

A Bács megyei 1-es körzetben a nagynál is nagyobb csoda kellene ahhoz, hogy Orbán Viktor ne Salacz Lászlót (a mostani képviselőt) válassza ki a jövő tavaszi választásra.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...