fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Cikkünk után levették a kátyús táblát a Gábor Dénes utcában

- Advertisement -

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti szervezete helyezte ki a hétvégén azt a táblát, ami fentebb is látható a fotónkon. Mint ahogyan Facebook bejegyzésükben írták, ez az első Nemzethy Kátyú Rezervátum, és egyben -sajátos humorukkal- köszönetet mondtak a város vezetésének, hogy húsz éve hagyják szaporodni a gödröket a város útjain.

A táblát tegnap még le tudtuk fotózni és bemutatni. Valamint megírtuk, hogy egy hónapja betömködték a lyukakat az úton, de mostanra már megint tele van kátyúval az út. A táblának azonban mos hűlt helye. Valaki elvitte onnan. Ezzel együtt a Gábor Dénes utcában nem lett kevesebb a kátyú.

Nincs már ott a kátyú rezervátumos tábla

Korábban az önkormányzati sajtó és az önkormányzati tízmilliókkal megsegített keol.hu azt írta a mostani kátyús szakaszra, hogy jó minőségű és biztonságos lesz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...