fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Hadházy: Lezsák felesége is kapott pénzt a Lezsák-birodalom építéséből

- Advertisement -

Hadházy Ákos ellenzéki képviselőjelölt, a körzet ellenzéki képviselőjelöltjével, Kis-Szeniczey Kálmánnal látogatta meg a „pusztai giccsparádét”. Ezzel a jelzővel illette a lekiteleki Hungarikum Ligetet, amelyet sokan csak Lezsák-birodalomként emlegetnek.

Hadházy azt írja posztjában, hogy

„Lezsák Sándor felesége is kapott havi 60 ezer forintot abból a 18 milliárdból, amit a mélymagyar Disneyland pusztai giccsparádéjára fizetett ki a kormány az Önök pénzéből. Nálam landolt egy számlaösszesítő, amelyből azt is megtudhatjuk, hogy PR-feladatokért(!) havi 900 ezer forintot számláz le a Népfőiskola, a szálloda 8 milliárdba, az apró, de annál giccsesebb „hungarikum kiállítótér„ építése 300 millióba, a berendezése 100 millióba került.”

A posztot azzal zárja Hadházy, hogy „tényleg érdemes meglátogatni ezt az objektumot, mert a képek nem tudják visszaadni az öncélú pénzégetés és giccs tobzódását az Alföld közepén. (Lezsák felesége amúgy nyilván nem a havi 60 ezerért szerződött le, hogy hivatalosan is irányíthassa a 18 milliárd eltapsolását, de még ezért az apróért is lehajoltak.)”

Hasonló cikkünk:  Ezer szállal kötődik megyénkhez az új köztársasági elnök

2019-ben írtuk meg, hogy

„A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint újabb támogatást kap Lezsák Sándor lakitelki Népfőiskolája, írja a 444. A határozat szerint a következő három évben a kormány több mint 18 milliárd forinttal támogatja, hogy a parlament alelnökénél felépülhessen négycsillagos a Hungarikum Hotel. Aminek a tervezésére korábban már elköltöttek 42 millió forintot. Lakiteleken egyébként épült már borkatedrális és turult mintázó lovarda is állami támogatásból, valamint footgolf pálya is.”

Szintén 2019-ben, drónfelvételen mutattuk be az épülő Lezsák-birodalmat.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...