fbpx

FRISS HÍREK

Elküldhet-e bárkit is a picsába egy választott képviselő?

- Advertisement -

Leviczky Cirill önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) erkölcsileg megbukott. Bizonyára sokan gondolják ezt így Kecskeméten, miután nyilvánosan azt találta írni a Facebookon a választás napján, hogy „Küldjük el a balosokat a picsába!”. Tette ezt egy választott képviselő, aki elméletileg több ezer kecskemétit kellene szolgáljon. Tette ezt egy tanárember, akitől joggal várhatja a közvélemény, hogy példa, minta legyen a fiatalok előtt. És tette ezt egy szakképző központ kancellárja, amely intézményben nyilván vannak balos kollégái, és járnak oda balos szülők gyerekei is. Amennyiben a Fidesz valóban meg akarja védeni a gyerekeket, akkor talán lenne itt most teendő.

Leviczky Cirill belefingott a nulláslisztbe. Nem törődve azzal, hogy választókörzetének akkor is minden lakosát kell képviselnie, ha neki nem tetszenek a balosok. Csak most ezek után, hogyan álljon oda mondjuk a kadafalviak elé egy lakossági fórumon vagy egy ünnepen? Azt eddig is tudtuk, hogy nyilvánvalóan nem lelkendezik az ellenzéki politikáért, gondolkodásért. De, most nyíltan mindenki tudtára adta, hogy a picsába kívánja a balosokat. Értsd: ellenzékieket. Akik között zöldek, konzervatívok, liberálisok és valóban balosok is vannak.

Hasonló cikkünk:  A teherautók egyelőre eltűntek, kérdés, megjavítják-e a rongált utakat Katonatelepen

Leviczky Cirill vajon maradhat-e önkormányzati képviselő, hovatovább kancellár? Megengedhető-e egy közéleti szereplőnek (aki egyszerre politikus és oktatási intézmény feje), hogy bárkit is a picsába kívánjon a nagy nyilvánosság előtt? Vajon a közvélemény megengedi-e neki? Vajon a pártja megengedi-e neki? Vajon a szakképző centrum elnézi-e neki?

Nyáron írtuk meg, hogy egy fideszes önkormányzati képviselő, egy koncerten a közönség soraiban borosüveggel a kezében aludt, majd mikor felkelt, a járása elég bizonytalan volt. Még ma is ott ül a Fidesz-KDNP frakcióban. Vajon a folyamatosan a kereszténységre hivatkozó kormánypártoknak hol van az ingerküszöbe?

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...