fbpx
27.2 C
Kecskemét
2022. június 27., hétfő

FRISS HÍREK

A megtért fideszes Jánosi a Facebookon reagált Kalló felszólítására

Bő tíz napja írtuk meg, hogy a Szövetség jelöltje az időközi kecskeméti választáson, Kalló Julianna terepre hívta Jánosi Istvánt, a megtért fideszes jelöltet, a balliberális erőkkel a várost egykor irányító Szécsi Gábor hűséges alpolgármesterét. Tette ezt akkor, amikor Jánosi azzal büszkélkedett, hogy a NER-KESMA istállóhoz tartozó Gong Rádióban a polgármesterrel együtt beszélhetett a város jelenéről és jövőjéről. Itt azt találta írni a fideszes jelölt, hogy a belvárosért fog dolgozni.

Kalló üzent, Jánosi reagált

Erre fel üzente meg Jánosi posztja alatt Kalló Julianna, hogy

“A 9-es választókerület jóval több, mint a belváros. Szívesen látunk István a terepen, hátha összefutunk egyszer a kiskörúton kívül is.”

A kommentet már nem lehet látni Jánosi posztjánál, és minden bizonnyal azért nem, mert Kalló Juliannát letiltotta innen. De a felszólítást azért megfogadta, mondhatni felvette a kesztyűt, és a körúton túlra ment kampányolni. A fotók tanúsága szerint néhány ottani lakossal szemetet szedett. Az egyik fotó szerint ismét elkísérte útjára Szeberényi Gyula Tamás, aki egykor itt volt képviselő. Éppen amiatt lesz itt időközi választás, hogy ő lemondott a posztról, miután megválasztották országgyűlési képviselőnek. Rossz nyelvek szerint korábban kellett volna ennyit sürgölődni a körzetben, amikor annak képviselője volt, nem most fát öntözni milliós parlamenti fizetéssel. Jánosi bár egykor a kecskeméti közélet jól ismert alakja volt, sok éven keresztül eltűnt, egy ideig Törökországból posztolt, rég nem szerves része a közéletnek. Ezért is kísérheti őt el Szeberényi Gyula Tamás, vagy ha ő nem, akkor legalább az ő nevével ellátott mappával járja a házakat Jánosi István.

Hasonló cikkünk:  Most már biztos NB1-ben a KTE!

Tehát Jánosi István a körútról túlról posztolt, és Kalló Julianna szlogenjével üzent vissza, amely szerint körúton innen és túl is számíthatnak rá.

Hasonló cikkünk:  A nap hírét a Keol hozta: Szeberényi támogatja saját jelöltjét

Legyen szó közbiztonságról, szemétszedésről, egyedi kérésekről, kérem forduljanak hozzám bizalommal, Körúton innen és túl! – írta a megtért fideszes Jánosi, aki Király Józsefnek is odaszúrt egyet bukott baloldalozással. Király említése azért sem találó ebben a kontextusban, mert a legutóbbi hivatalos választáson, amin indult, győzni tudott a belvárosban, a regnáló fideszes képviselőt ütötte ki a képviselői székből 7%-os különbséggel a belvárosi 8-as választókörzetben, amely szomszédja a 9-esnek, ahol lesz az időközi választás.

Ahogyan eddig, úgy ezután is a problémák gyors és hatékony megoldására törekszem, nem pedig az „elmismásolásukra” – akármit is állít a sokszorosan bukott baloldal és próbálnak Királyék sulykolni az Önök irányába – írta Jánosi István.

Talán az első olyan választás lesz ez Kecskeméten, amelyet megelőzően így vagy úgy, de egymásnak üzengetnek a jelöltek a Facebookon keresztül. Persze addig, amíg nem tiltják le őket, mint tette Jánosi István Kalló Juliannával.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...