fbpx

FRISS HÍREK

A megtért fideszes Jánosi a Facebookon reagált Kalló felszólítására

- Advertisement -

Bő tíz napja írtuk meg, hogy a Szövetség jelöltje az időközi kecskeméti választáson, Kalló Julianna terepre hívta Jánosi Istvánt, a megtért fideszes jelöltet, a balliberális erőkkel a várost egykor irányító Szécsi Gábor hűséges alpolgármesterét. Tette ezt akkor, amikor Jánosi azzal büszkélkedett, hogy a NER-KESMA istállóhoz tartozó Gong Rádióban a polgármesterrel együtt beszélhetett a város jelenéről és jövőjéről. Itt azt találta írni a fideszes jelölt, hogy a belvárosért fog dolgozni.

Kalló üzent, Jánosi reagált

Erre fel üzente meg Jánosi posztja alatt Kalló Julianna, hogy

„A 9-es választókerület jóval több, mint a belváros. Szívesen látunk István a terepen, hátha összefutunk egyszer a kiskörúton kívül is.”

A kommentet már nem lehet látni Jánosi posztjánál, és minden bizonnyal azért nem, mert Kalló Juliannát letiltotta innen. De a felszólítást azért megfogadta, mondhatni felvette a kesztyűt, és a körúton túlra ment kampányolni. A fotók tanúsága szerint néhány ottani lakossal szemetet szedett. Az egyik fotó szerint ismét elkísérte útjára Szeberényi Gyula Tamás, aki egykor itt volt képviselő. Éppen amiatt lesz itt időközi választás, hogy ő lemondott a posztról, miután megválasztották országgyűlési képviselőnek. Rossz nyelvek szerint korábban kellett volna ennyit sürgölődni a körzetben, amikor annak képviselője volt, nem most fát öntözni milliós parlamenti fizetéssel. Jánosi bár egykor a kecskeméti közélet jól ismert alakja volt, sok éven keresztül eltűnt, egy ideig Törökországból posztolt, rég nem szerves része a közéletnek. Ezért is kísérheti őt el Szeberényi Gyula Tamás, vagy ha ő nem, akkor legalább az ő nevével ellátott mappával járja a házakat Jánosi István.

Hasonló cikkünk:  Második im/pro/kontra Vitaszínházi Est a Kecsuppal!

Tehát Jánosi István a körútról túlról posztolt, és Kalló Julianna szlogenjével üzent vissza, amely szerint körúton innen és túl is számíthatnak rá.

Legyen szó közbiztonságról, szemétszedésről, egyedi kérésekről, kérem forduljanak hozzám bizalommal, Körúton innen és túl! – írta a megtért fideszes Jánosi, aki Király Józsefnek is odaszúrt egyet bukott baloldalozással. Király említése azért sem találó ebben a kontextusban, mert a legutóbbi hivatalos választáson, amin indult, győzni tudott a belvárosban, a regnáló fideszes képviselőt ütötte ki a képviselői székből 7%-os különbséggel a belvárosi 8-as választókörzetben, amely szomszédja a 9-esnek, ahol lesz az időközi választás.

Ahogyan eddig, úgy ezután is a problémák gyors és hatékony megoldására törekszem, nem pedig az „elmismásolásukra” – akármit is állít a sokszorosan bukott baloldal és próbálnak Királyék sulykolni az Önök irányába – írta Jánosi István.

Talán az első olyan választás lesz ez Kecskeméten, amelyet megelőzően így vagy úgy, de egymásnak üzengetnek a jelöltek a Facebookon keresztül. Persze addig, amíg nem tiltják le őket, mint tette Jánosi István Kalló Juliannával.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...