fbpx

FRISS HÍREK

Időközi választás: Kalló Julianna terepre hívta Jánosi Istvánt

- Advertisement -

Jánosi István a Fidesz-KDNP jelöltje a júliusi kecskeméti időközi választáson, elbüszkélkedett vele, hogy a Gong rádióba máris behívták őt, hogy mutatkozzon be, mondja el terveit. A Facebook oldalán a többi között egy fotóval gazdagított posztban leírta, hogy a polgármesterrel közösen beszéltek a város jelenéről és jövőjéről. Ez így talán kicsit erősnek tűnhet, olyan, mintha már hivatalosan is Jánosi István lenne az, aki hivatott erről beszélni a jelenlegi városvezetéssel közösen. Pedig csupán egy jelölt.

Azt írja még:

„A közösségemért tenni akarás motivált korábban, hogy önkormányzati képviselőként, majd alpolgármesterként szolgáljam városomat. Rengeteget tanultam, sokat tapasztaltam ezen időszak alatt. Egy olyan tudásra tettem szert, amelyet bármikor szívesen rendelkezésére bocsájtok Kecskemétnek.”
És elejtett egy mondatot a megtért fideszes jelölt, Szécsi Gábor hűséges alpolgármestere, (akkoriban a balliberális oldal támogatásával irányították a várost, miután a Fidesz kiállt Szécsi mögül – és szakított erre a Fidesszel Szécsi és Jánosi is), amin megakadt ellenzéki riválisának, Kalló Juliannának a szeme.
„Felvállaltam, hogy a Belvárosért fogok dolgozni. Elkezdtem a munkát.”
Amellett, hogy le kell szögezni, hogy ez a munka egyelőre a kampány, nem mehetünk el amellett sem, amit a Szövetség jelöltje kommentelt ehhez a poszthoz. Kalló Julianna képviselőjelölt ezt írta:

„A 9-es választókerület jóval több, mint a belváros. Szívesen látunk István a terepen, hátha összefutunk egyszer a kiskörúton kívül is.”

A hivatalos választási térkép innen letöltve és jól kinagyítva, utca szinten megnézhető.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...