fbpx

FRISS HÍREK

Kampányban aktív volt, most szinte eltűnt a Facebookról Jánosi képviselő

- Advertisement -

Egyszer már felvetettük a témát, mert feltűnő volt a korábbi aktivitáshoz képest. Augusztus 1-jén azt írtuk, hogy

Győzelme után lényegében megszűnt Jánosi Facebook jelenléte

A július 10-i választáshoz képest akkor még csak három hét telt el és nyár is volt. Most viszont már csaknem október, és a lakosságnak nem kevés problémája van. Jön a tél, indul a fűtés, vajon mi lesz a rezsivel? Ez csak az egyik, de talán most a legfontosabb kérdés, ami felvetődik a családokban. Visszanéztünk hát most is a képviselő oldalára, hátha ebben a helyzetben kínál valami megoldást, megnyugtatást. És amúgy is: posztol-e bármit is, mint korábban.

A helyzet változatlan: érdemben semmilyen kommunikációja nincs a győzelme óta Jánosi István megválasztott fideszes önkormányzati képviselőnek a képviselői oldalán.

Kampányban 53 poszt, győzelme óta 2

Nézzük a számokat, mert azok az igazán beszédesek. Kezdetben még csak politikusjelölti oldallal rukkolt elő. Május 12-én készült el az oldala. A megnevezés a győzelme után sem változott, de a névjegyben már átírták a 9. választókerület képviselőjének oldalára.

Az első poszt május 22-én került ki, amelyben arról tájékoztatott, hogy gyűjti az ajánló aláírásokat. Innentől kezde szinte naponta posztolt, volt, hogy egy nap többször is. Négy nap kihagyás volt a legnagyobb szünet a posztok között. Összesen 53 posztott tett ki jelöltként, az utolsót július 10-én este, megköszönve a választóknak a részvételt. Ebben az időszakban több sporteseményről is írt, többször tett ki fotót arról, hogy a fiával éppen hol van, de a feleségét is a nyilvánosság előtt köszöntötte fel. Még azt is fontosnak érezte, hogy Messiről és Maradonáról is kitegyen egy fotót.

Hasonló cikkünk:  Lefotózták a Fidesz leendő képviselő-jelöltjeit, a "stylist" az önkormányzat kommunikációs vezetője volt

A fényképeken emberekkel találkozott, emberekkel fotózkodott. Beszélgetett, telefonált. Szemetet szedett, fákat öntözött, az utcán sétált, intézkedett. Ma már mindez csak múlt. Legalábbis a Facebookon.

Miután megnyerte a választást a fideszes Jánosi István, a posztolási kényszere hirtelen alábbhagyott. Győzelme után csupán két posztra futotta. Egyszer július 29-én arról, hogy letette az esküt. Egyszer pedig Magyarországot köszöntötte augusztus 20-án.

Vagyis amíg a kampányban kb. 50 nap alatt 53-szor mutatta magát segítőkész jelöltnek és kérte több posztban, hogy szavazzanak rá, addig a győzelme útán eltelt kb. 80 napban csak 2 alkalommal osztott meg információt a választókkal.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...