fbpx
21.5 C
Kecskemét
2024. május 6., hétfő

FRISS HÍREK

Hangod leszünk! Támogasd a KecsUP munkáját

- Advertisement -

A kecsup.hu hiánypótló online újság és nem a sokadik a kecskeméti sajtópalettán, mert más utat járunk. Írtuk az induláskor. Ezen nem változtattunk az elmúlt három évben, mert arra törekszünk azóta is, hogy olyan témáink legyenek, amelyekről máshol nem írnak, nem írhatnak.

Folyamatosan azon vagyunk, hogy elvégezzük a sajtó egyik alapfeladatát a köz védelme és informálása mellett a hatalmon lévők ellenőrzését. Pártállástól függetlenül radaroztuk a pozíciókat halmozó kecskeméti politikusokat és a saját szakállukra játszó képviselőket.

A kecsup.hu helyet biztosít az eszmecserének, mert egy olyan fórum vagyunk, ami a puszta hírek közlésén túl Kecskemét élhetőségéről is gondolkodik. Az elmúlt hónapban cikksorozatunkban szó szerint róttuk a kecskeméti utcákat, hogy minden közlekedő szemszögéből bemutassuk a helyi utazással kapcsolatos kérdéseket. Nyártól önálló alkotói jelenlét rovatot indítottunk, mert úgy véljük, a helyi kulturális élet nem merül ki a művelődési központ programfüzetével. Szerintünk sok ragyogó egyéniség tevékenykedik, akikre jobban oda kell figyelni.

Közönségtalálkozókat szervezünk augusztustól, mert a közös dolgainkat élőben könnyebb megbeszélnünk. A KECSUP EST mindenki számára nyitott tér, ahol Kecskemétet érintő témákról beszélgetünk kecskemétiekkel. Megszólaltatunk civileket, oktatókat, politikusokat, szakembereket, mert azt tartjuk normálisnak, ha leültetjük beszélgetni egymás mellé őket.

Hasonló cikkünk:  Az 52-es főút fáinak kijelölése indokolt volt, de kivágásukra egyelőre nincs szükség

Nem kertelünk, az első KECSUP EST eseményünkön szembesültünk azzal, hogy nagyon rossz állapotban van a hangosító berendezésünk. Recsegő és ropogó eszközökkel nem lehet dolgoznunk. Hogy ezeken az estéken profi hangosításunk legyen és élőzhessünk számodra, szeretnénk a segítséged kérni. Közösségi kampányunk célja, hogy összegyűjtsünk 600.000 forintot a KecsUP Estek profi hangosításához szükséges eszközök beszerzésére. 6 darab mikrofonra, egy keverőpultra, erősítőre és hangfalakra van szükségünk.

10 nap alatt fogjuk összegyűjteni az ehhez szükséges 600.000 forintot, amiben RÁD is számítunk.

Hangod leszünk!

Hogyan tudsz támogatni? 

Bankkártyával a PayPal felületén keresztül itt: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=8JAXDH68RAHTC vagy a lentebbi képre kattintva.

Átutalással pedig úgy, hogy az alábbi adatokat adod meg:
címzett: Áramlat Alapítvány
számlaszám: 1091 8001 0000 0110 6575 0012
ha külföldről utalsz, akkor:
SWIFT: BACXHUHB
HU86 1091 8001 0000 0110 6575 0012
összeg: ezt teljes mértékben rád bízzuk. Ha 500,-Ft fér most bele, mi azért is nagyon hálásak leszünk. És ha egy összegben át tudod utalni mind a 600.000,-Ft-ot az is nagyon nagy segítség nekünk!
közlemény: támogatás

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...