fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Így közlekedtünk mi

- Advertisement -

Karinthy után szabadon, merthogy szeptemberben sokat mentünk, jártunk-keltünk, és foglalkoztunk Kecskemét közlekedésével. Róttuk az utcákat, méghozzá Önökkel, olvasóinkkal együtt, a címben jelzett többes szám első személybe tehát nem csupán a KecsUP szerkesztőségét, hanem a város lakóit is beleértve.

Összegezzük tehát a mögöttünk hagyott hónapot, nézzük, milyen megközelítésekben igyekeztünk Kecskemét közlekedéséről egy keresztmetszeti áttekintést adni!

Hasonló cikkünk:  im/pro/kontra Vitaszínházi Est a Kecsuppal

Kevés örömtelit, annál több javítanivalót láttunk, de ez valószínűleg senkinek sem volt meglepetés. Talán az sem, hogy Kecskemét közlekedéspolitikája, a megvalósított fejlesztések mögött nem előremutató, hanem a tüzet oltani igyekvő szemlélettel találkozhatunk. Csüggedni persze nem szabad, az élhető várost nem magunkért, vagy elsősorban nem magunkért, hanem gyerekeink-unokáink jövőjét szem előtt tartva érdemes megvalósítani.

A közlekedés nem áll meg, így mi sem fejezzük be a közlekedési témák feldolgozását, a továbbiakban is közlünk majd közlekedéssel foglalkozó cikkeket, írásokat. A tematikus hónapunknak ugyanakkor mintegy lezárásaként október 5-én KecsUP est keretében közlekedési fórumot szervezünk a Trabant RomKocsmában (Kecskemét, Szövetség tér) este 6 órás kezdéssel, meghívott beszélgetőpartnerekkel, ezúttal még kötetlenebb, ugyanakkor remeknek ígérkező hangulattal. Ki lehet majd beszélni a problémákat, fel lehet tenni a kérdéseket, várunk szeretettel mindenkit!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...