fbpx
0.7 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

Így közlekedtünk mi

Karinthy után szabadon, merthogy szeptemberben sokat mentünk, jártunk-keltünk, és foglalkoztunk Kecskemét közlekedésével. Róttuk az utcákat, méghozzá Önökkel, olvasóinkkal együtt, a címben jelzett többes szám első személybe tehát nem csupán a KecsUP szerkesztőségét, hanem a város lakóit is beleértve.

Összegezzük tehát a mögöttünk hagyott hónapot, nézzük, milyen megközelítésekben igyekeztünk Kecskemét közlekedéséről egy keresztmetszeti áttekintést adni!

Hasonló cikkünk:  A téli gumik sem maradnak ki az áremelkedésből
Hasonló cikkünk:  A Szélmalomnál lévő Shell töltőállomáson november 2-től nem tankolhat a lakosság

Kevés örömtelit, annál több javítanivalót láttunk, de ez valószínűleg senkinek sem volt meglepetés. Talán az sem, hogy Kecskemét közlekedéspolitikája, a megvalósított fejlesztések mögött nem előremutató, hanem a tüzet oltani igyekvő szemlélettel találkozhatunk. Csüggedni persze nem szabad, az élhető várost nem magunkért, vagy elsősorban nem magunkért, hanem gyerekeink-unokáink jövőjét szem előtt tartva érdemes megvalósítani.

A közlekedés nem áll meg, így mi sem fejezzük be a közlekedési témák feldolgozását, a továbbiakban is közlünk majd közlekedéssel foglalkozó cikkeket, írásokat. A tematikus hónapunknak ugyanakkor mintegy lezárásaként október 5-én KecsUP est keretében közlekedési fórumot szervezünk a Trabant RomKocsmában (Kecskemét, Szövetség tér) este 6 órás kezdéssel, meghívott beszélgetőpartnerekkel, ezúttal még kötetlenebb, ugyanakkor remeknek ígérkező hangulattal. Ki lehet majd beszélni a problémákat, fel lehet tenni a kérdéseket, várunk szeretettel mindenkit!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...