fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Szövetség: Sok sikert Dobos Józsefnek a NER-ben!

Az ellenzéki Szövetség közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy Dobos József, meglepve Kecskemét közvéleményét, bejelentette szerdán, hogy kilép az MSZP-ből, amelynek kecskeméti elnöke volt, és a Kecsup kérdésére azt mondta, függetlenként szeretne indulni majd az önkormányzati választáson. A kilépés után az MSZP városi és megyei szervezete is felszólította, hogy adja vissza képviselői helyét, és minden ezzel összefüggő önkormányzati feladatát, de erre nem hajlandó. Dobos József tanácsnok is. Erről itt írtunk.

Szövetség: Sok sikert kívánunk Dobosnak a NER-ben!

Most a Szövetség a Hírös Városért Egyesület is felszólította Dobost, hogy adja vissza mandátumát, amelyet a Szövetség színeiben nyert el a választóktól. Erről közleményt juttattak el szerkesztőségünknek, amelyben arra utalnak, hogy Dobos József esetleg a NER-t, vagyis a Fidesz rendszerét segítve folytatja politikai munkáját. A közleményt teljes terjedelmében közöljük.

Hasonló cikkünk:  Egymás eseményeit reklámozza az ex-MSZP-s Dobos és a Fidesz-KDNP-s Leviczky

„A Szövetség a Hírös Városért Egyesület tudomásul veszi Dobos József frakcióból, illetve az egyesületből történő kilépését.

A teljes közösségünk elvégzett munkája segítette hozzá a képviselő urat a mandátumához. A Szövetség a Hírös Városért Egyesület felszólítja Dobos Józsefet, hogy a képviselői mandátumát és további pozícióit adja vissza, és amennyiben ezt nem teszi meg, frakciónk a visszahívását fogja kezdeményezni.

További sikereket kívánunk neki a Nemzeti Együttműködés Rendszerében (NER)!”

 

Hasonló cikkünk:  Rendőrség: gyakran figyelmetlenek a gyerekek, fontos a szülői példamutatás

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...