fbpx

FRISS HÍREK

Szövetség: Sok sikert Dobos Józsefnek a NER-ben!

- Advertisement -

Az ellenzéki Szövetség közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy Dobos József, meglepve Kecskemét közvéleményét, bejelentette szerdán, hogy kilép az MSZP-ből, amelynek kecskeméti elnöke volt, és a Kecsup kérdésére azt mondta, függetlenként szeretne indulni majd az önkormányzati választáson. A kilépés után az MSZP városi és megyei szervezete is felszólította, hogy adja vissza képviselői helyét, és minden ezzel összefüggő önkormányzati feladatát, de erre nem hajlandó. Dobos József tanácsnok is. Erről itt írtunk.

Szövetség: Sok sikert kívánunk Dobosnak a NER-ben!

Most a Szövetség a Hírös Városért Egyesület is felszólította Dobost, hogy adja vissza mandátumát, amelyet a Szövetség színeiben nyert el a választóktól. Erről közleményt juttattak el szerkesztőségünknek, amelyben arra utalnak, hogy Dobos József esetleg a NER-t, vagyis a Fidesz rendszerét segítve folytatja politikai munkáját. A közleményt teljes terjedelmében közöljük.

Hasonló cikkünk:  Egyre több az újfajta hirdetőtábla a belvárosban, de keveset tudni róluk

„A Szövetség a Hírös Városért Egyesület tudomásul veszi Dobos József frakcióból, illetve az egyesületből történő kilépését.

A teljes közösségünk elvégzett munkája segítette hozzá a képviselő urat a mandátumához. A Szövetség a Hírös Városért Egyesület felszólítja Dobos Józsefet, hogy a képviselői mandátumát és további pozícióit adja vissza, és amennyiben ezt nem teszi meg, frakciónk a visszahívását fogja kezdeményezni.

További sikereket kívánunk neki a Nemzeti Együttműködés Rendszerében (NER)!”

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...