Zrínyi iskola: Úgy mondták veszélytelennek az iskolát, hogy a vizsgálat eredményét csak most értékelik ki

0
Hirdetés

Úgy tűnik, a Zrínyi iskola állapotáról szóló szakhatósági vizsgálat jegyzőkönyvét tovább tart kiadni, mint amennyi idő alatt el lehetett végezni az egész épület átfogó vizsgálatát ( egyetlen vasárnap ).

A felmérést kérő Kecskeméti Tankerületet azzal kerestük meg, hogy szeretnénk elkérni a jegyzőkönyvet. Zsámboki Anna igazgatót a titkárságon keresztül értük el, majd később ezen keresztül üzente, hogy türelmet kérnek.

Végül jött egy levél, amelyben azt írja:

Hirdetés

A szabványossági felülvizsgálat elvégzésére jogosult szakember előzetes megállapítása, értesítése alapján az épületben közvetlen balesetveszélyt okozó hiba nem áll fenn. A minősítő iratok készítése, a felülvizsgálatok eredményeinek kiértékelése folyamatban van, így az idő rövidsége miatt még nem rendelkezünk jegyzőkönyvvel.

Vagyis az iskolának kiküldött tájékoztatást, amely szerint nem veszélyes az iskola, egy előzetes megállapítás alapján küldte ki a tankerület igazgatója. A vizsgálat eredményeit pedig csak most összesítik. A szülők nem fogadják el a vizsgálatot, szerintük az csak kamu, ezért másik városból szeretnének független szakértőt felkérni egy újabb ellenőrzésre. A mostani nyilatkozattól sem lesznek nyugodtabbak.

 

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft