fbpx
16.9 C
Kecskemét
2024. március 29., péntek

FRISS HÍREK

Zrínyi iskola: Úgy mondták veszélytelennek az iskolát, hogy a vizsgálat eredményét csak most értékelik ki

- Advertisement -

Úgy tűnik, a Zrínyi iskola állapotáról szóló szakhatósági vizsgálat jegyzőkönyvét tovább tart kiadni, mint amennyi idő alatt el lehetett végezni az egész épület átfogó vizsgálatát ( egyetlen vasárnap ).

A felmérést kérő Kecskeméti Tankerületet azzal kerestük meg, hogy szeretnénk elkérni a jegyzőkönyvet. Zsámboki Anna igazgatót a titkárságon keresztül értük el, majd később ezen keresztül üzente, hogy türelmet kérnek.

Végül jött egy levél, amelyben azt írja:

A szabványossági felülvizsgálat elvégzésére jogosult szakember előzetes megállapítása, értesítése alapján az épületben közvetlen balesetveszélyt okozó hiba nem áll fenn. A minősítő iratok készítése, a felülvizsgálatok eredményeinek kiértékelése folyamatban van, így az idő rövidsége miatt még nem rendelkezünk jegyzőkönyvvel.

Vagyis az iskolának kiküldött tájékoztatást, amely szerint nem veszélyes az iskola, egy előzetes megállapítás alapján küldte ki a tankerület igazgatója. A vizsgálat eredményeit pedig csak most összesítik. A szülők nem fogadják el a vizsgálatot, szerintük az csak kamu, ezért másik városból szeretnének független szakértőt felkérni egy újabb ellenőrzésre. A mostani nyilatkozattól sem lesznek nyugodtabbak.

Hasonló cikkünk:  Szemereyné Pataki Klaudia polgármester volt a Hunyadi Pódium vendége

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Hivatalosan is bemutatta – egy választókerület kivételével, ahol még tárgyalások folynak – a Szövetség a Hírös Városért Egyesület a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...