fbpx
6.8 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Van-e logika a polgármester és a helyi operatív törzs legújabb döntéseiben?

- Advertisement -

A héten írtunk egy cikket arról, hogy az ATV műsorában logikát kerestek Kecskemét polgármesterének a hétvégét érintő, éjszakai kijárási tilalomról szóló intézkedésében. Nem találtak. Most ismét megkapták a lehetőséget a polgármesterek, hogy szigorítsanak a hétvégére, Szemereyné Pataki Klaudia pedig bejelentette, újból él is ezzel. Ismét tilos lesz az éjszakai órákban közterületen tartózkodni (ezt jelöltük be). Még úgy is, ha betartjuk az óvintézkedéseket. Csak néhány kivétel van. Íme:

Ugyanakkor a helyi operatív törzs is hozott döntéseket. Amelyek között azt is, hogy néhány napra kinyittatnak néhány olyan helyet, ahol sétálni, kirándulni lehet az óvintézkedések betartásával. Ezt jelöltük be. Tessék.

Vagyis hétvégén éjszaka, amikor feltehetően amúgy is kevesebben vannak a városban, még a szabályok betartásával sem lehet utcákon, tereken tartózkodni. Hétközben, fényes nappal pedig akár tömegek is tartózkodhatnak a kinyitásra felkért helyeken, csak figyelni kell a szabályok betartására.

Hasonló cikkünk:  Diákszakácsok, leendő cukrászok és pincérek versengtek a Széchenyiben

Ön szerint ebben van logika? Szavazzon!

Van-e helye ilyen jellegű leveleknek a gyerekek elektronikus ellenőrzőjében?

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...