fbpx

FRISS HÍREK

Az önkormányzati HIROS.HU online médiaszerkesztője az egyik kezelője a polgármester Facebook oldalának

- Advertisement -

Mint megírtuk, a kecskeméti önkormányzat közpénzen hirdeti a polgármester politikai üzenetét. A Folytatjuk szóval zárja a Nissin Foods fejlesztésének örvendő, és egyben a kecskeméti ellenzéket ekéző posztják. A Folytatjuk! a Fidesz kampányszlogene volt egy korábbi választáson. A poszt előtt arra kérte az ellenzéket, hogy hagyjanak fel a kampánnyal, mert ennek és az előválasztásnak nem most van az ideje.

Korábbi cikkünkben utaltunk egy régi írásunkra, amelyben felvetettük, hogy talán Bogdándi Ferenc (néhol Bogdándy Ferenc) kezeli a polgármester Facebook oldalát, amelyre nem jött eddig cáfolat.

Miután a Facebook rendszerében az önkormányzat által finanszírozott polgármesteri hirdetésnél egy telefonszámot is láttunk, felhívtuk azt. Bogdándi Ferenc vette fel a telefont. Ismertük korábbról is az ő számát, de kíváncsiak voltunk rá, hogy még mindig az övé-e. Miután a Facebook azt is megjeleníti, hogy három kezelője van a polgármester hivatalos oldalának, így egyet már tudunk közülük.

Bogdándi az önkormányzati hiros.hu online médiaszerkesztője

Bodgándi Ferencről már írtunk tehát korábban is. Ő az, aki az önkormányzati sajtó szerint átlátja a web pokoli bugyrait. Egy korábbi álláshirdetésben kerestek munkatársat, és a jelentkezőknél jó pont volt, ha felérnek Bogdándi képességeihez.

Hasonló cikkünk:  Fiatal tehetségek koncertje a Kecskeméti Kodály Iskola dísztermében

Tehát ő egy személyben a

  • polgármester Facebook oldalának egyik kezelője
  • az önkormányzati Hírös-Net Kft. ügyvezetője
  • az önkormányzati hiros.hu online és közösségi médiaszerkesztője

És ő volt egykor

  • a KNKSE (női kézilabda) elnöke
  • a kecskeméti polgári kör elnöke
  • a Fidesz egyik kecskeméti önkormányzati képviselője

Csakúgy, mint az előválasztásért aggódó polgármesteri posztnál, a kommentek java a hirdetett írásnál is eltűnt. A jelzett 241 hozzászólásból mi 19 darabot látunk.

Válaszokat egyelőre nem kaptunk

Bogdándi Ferenc azt kérte a telefonban, hogy kérdéseinket küldjük el neki a @hiros.hu végződésű email címére. Azonban sem tegnap a megadott időpontig, se mostanáig nem jött válasz tőle. A többi között arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen minőségben kezeli a polgármester oldalát. Van-e erre külön szerződése, megbízása, munkavizsonya, vagy az önkormányzati sajtónál végzett munkájának a részeként gondozza azt. Azt is megkérdeztük tőle, hogy ezért kap-e külön díjazást. Amennyiben később mégis válaszol, úgy visszatérünk a témára.

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...