fbpx
13.8 C
Kecskemét
2021. május 16., vasárnap
KecsUPKecskemétenKözpénzen hirdeti az önkormányzat a polgármester ellenzéket szapuló posztját

FRISS HÍREK

Közpénzen hirdeti az önkormányzat a polgármester ellenzéket szapuló posztját

Minap arra kérte az ellenzéket Szemereyné Pataki Klaudia, hogy hagyon fel a kampánnyal, mert nyugalomra van szüksége a városnak, és nem előválasztásra, politikai vitákra. Majd ugyanezt kérte a fideszes Salacz László országgyűlési képviselő is. Megfejelve azzal, hogy egy ellenzéki önkormányzati képviselő vidéki városokban jelenik meg, ahelyett hogy azt a közfeladatot végezné, amellyel megbízták.

Erre fel később az ellenzéket gyalázó posztot jelentetett meg a polgármester, amibe egy logikai bukfenc is került. Ugyanis a posztot úgy kezdi, hogy az ellenzék gátolja a város fejlődését, majd rögtön egy megvalósult fejlesztést jelentett be. Ebbe belekerült még az ellenzék széthúzásáról is mondat, a végén pedig a “Folytatjuk” kampányszlogen is olvasható.

Közpénzből hirdetik az ellenzéket gyalázó polgármesteri gondolatokat

Hab a tortán, hogy ezt a posztot közpénzen hirdeti az önkormányzat. Vagyis miközben az ellenzéket hallgatásra kéri a polgármester, addig az önkormányzat mindenki adóforintjaiból minél több emberhez igyekszik eljuttatni a polgármester ellenzéket ekéző mondatait is.

Közben pedig a fideszes Szeberényi Gyula Tamás önkormányzati képviselő kampányolt vidéken, annak ellenére, hogy erről párttársa leírta a véleményét odaütve egyet az ellenzéknek.

Az ellenzéki előválasztásról írt polgármesteri poszt alatt közben rakoncátlankozni kezdtek a kommentek, mert a jelzett 699 darabból csak 23 volt látható ténylegesen, amikor erről cikket írtunk.

 

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....