fbpx

FRISS HÍREK

Közpénzen hirdeti az önkormányzat a polgármester ellenzéket szapuló posztját

- Advertisement -

Minap arra kérte az ellenzéket Szemereyné Pataki Klaudia, hogy hagyon fel a kampánnyal, mert nyugalomra van szüksége a városnak, és nem előválasztásra, politikai vitákra. Majd ugyanezt kérte a fideszes Salacz László országgyűlési képviselő is. Megfejelve azzal, hogy egy ellenzéki önkormányzati képviselő vidéki városokban jelenik meg, ahelyett hogy azt a közfeladatot végezné, amellyel megbízták.

Erre fel később az ellenzéket gyalázó posztot jelentetett meg a polgármester, amibe egy logikai bukfenc is került. Ugyanis a posztot úgy kezdi, hogy az ellenzék gátolja a város fejlődését, majd rögtön egy megvalósult fejlesztést jelentett be. Ebbe belekerült még az ellenzék széthúzásáról is mondat, a végén pedig a „Folytatjuk” kampányszlogen is olvasható.

Közpénzből hirdetik az ellenzéket gyalázó polgármesteri gondolatokat

Hab a tortán, hogy ezt a posztot közpénzen hirdeti az önkormányzat. Vagyis miközben az ellenzéket hallgatásra kéri a polgármester, addig az önkormányzat mindenki adóforintjaiból minél több emberhez igyekszik eljuttatni a polgármester ellenzéket ekéző mondatait is.

Hasonló cikkünk:  Szoboravatással, zenés programokkal, koszorúzással ünnepelt Kecskemét - videóval

Közben pedig a fideszes Szeberényi Gyula Tamás önkormányzati képviselő kampányolt vidéken, annak ellenére, hogy erről párttársa leírta a véleményét odaütve egyet az ellenzéknek.

Az ellenzéki előválasztásról írt polgármesteri poszt alatt közben rakoncátlankozni kezdtek a kommentek, mert a jelzett 699 darabból csak 23 volt látható ténylegesen, amikor erről cikket írtunk.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...