fbpx

FRISS HÍREK

Újabb lakások épülnek a Homokbányán a munkásszálló mellé

- Advertisement -

Piros-fehér szalagokkal kerítették körül a Homokbányán a már felépült munkásszálló melletti két épületet. Omlásveszély, munkaterület – ilyen feliratokat is kitettek. Falu György alpolgármester a KecsUP-nak azt válaszolta, hogy a korábban bejelentett bérlakásépítési program valósul meg, illetve folytatódik.

2020 februárjában ülésezett a pénzügyi bizottság, amelyen kiderült, hogy a város 1,4 milliárd forint támogatást kapott a programra. Az épületeket le kell bontani, mert a szerkezetük nem elég erős már, helyettük ide új társasház épül.

Korábban a munkásszállót is állami segítséggel építtette fel az önkormányzat. Bár a hivatalos állami támogatás munkásszállóról szólt, a polgármester tudatosan bérlakásokról beszélt az önkormányzati sajtónak, és szerinte értelmezés kérdése, hogy ki melyik kifejezést használja. Szóval, még az is lehet, hogy ugyanilyen bérlakások, tehát egy újabb munkásszálló épül a városban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...