fbpx

FRISS HÍREK

A KecsUP cikke alapján tettek feljelentést Szemereyné Pataki Klaudia ellen

- Advertisement -

Országos hírré vált a kecskeméti polgármester azon kérése az ellenzékhez, hogy hagyjon fel a politikai csatározással, mert most nem előválasztási kampányra van szükség, hanem nyugalomra. Később arról írt posztot, hogy az ellenzék gátolja a város fejlődését és széthúzásával pedig tönkreteszi a várost. Majd utóbbi posztját az önkormányzat fizetett hirdetésben igyekezett eljuttatni minél többekhez.

Mint kiderült, Vadai Ágnes, a DK frakcióvezető-helyettese írásban fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez azzal, hogy sértett-e jogszabályt Szemereyné Pataki Klaudia, amikor posztját közpénzen hirdette. A legfőbb ügyész feljelentésnek értékelte Vadai levelét, és azt továbbította a rendőrségnek.

A rendőrség viszont bűncselekmény hiányában elutasította a feljelentést.

Indoklásában a rendőrség előadta, hogy ebben az esetben a hűtlen kezelés gyanúja merülhetett fel, amit csak szándékosan lehet elkövetni. A vizsgálat szerint a kinyilvánított politikai véleményekkel kapcsolatban nem állapítható meg olyan magatartás, amely szándékos anyagi hátrányt okozott volna az önkormányzatnak vagy más érdekeltnek. Ezen felül Vadai Ágnes levele nem tartalmazott semmi olyan adatot, tényt, ami bármilyen bűncselekményre utalt, ezért nem indítottak nyomozást.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...