fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

Miközben a kormány szóban a gyerekeket védi, a kormánymédia bikinis gyerekeket mutogat

18 éven aluli, meglehetősen lengén öltözött fiatal lányok is részt vesznek a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány, a KESMA alá tartozó megyei napilapok oldaláról elérhető szépségversenyen – írja a media1.hu.

Orbán Viktor „gyermekvédelmi” népszavazást jelentett be a napokban, ez azonban nem zavarja a megyei lapok szerkesztőit, mert még ezután is futtatják az oldalaikon a korábban meghirdetett gyermekszépségversenyüket. A Mérték Médiaelemző Műhely azt írja a közösségi oldalán, hogy miközben „lassan tankokkal” védjük Brüsszellel szemben a „gyerekvédelmi” törvényt, a Mediaworks / KESMA tulajdonában lévő megyei lapok „szépségversenyén” kiskorú lányok is pózolnak fehérneműben – teszi hozzá a lap.

„Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?” – kérdezi az előbb említett Mérték Médiaelemző Műhely ebben a bizonyos Facebook posztban.

A media1.hu szerint a Mérték a posztjával a megyei lapokban reklámozott Tündérszépek elnevezésű szépségversenyre utal. 18 év alattiak többen is lenge ruhában, bikiniben is láthatók a képeken a 22 döntős lány között. Az persze nem kizárt, hogy a szépségverseny oldalán látható 17 éves fiatalok esetleg házasok, így ebben az esetben nem tekinthetők kiskorúnak. Emellett ha még kiskorúak, akár a szüleik adhattak beleegyező nyilatkozatot a médiavállalatnak. Az egész inkább azért érdekes, mert jelenleg a kormány 18 év alattiakat akarja „megvédeni” egyes médiatartalmaktól, most mégis kormányközeli lapok közölnek meglehetősen lenge öltözetű 17 éves lányokról képeket – írja tehát a media1.hu.

Bikinis gyerekek a Baon.hu-n

Azt már a KecsUP teszi hozzá, hogy a Bács megyei versenyzők között 16 éves lányok is pózolnak bikiniben. A Baon-on éppen úgy, mint a többi KESMA-hoz tartozó megyei lapban.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...