fbpx

FRISS HÍREK

Miközben a kormány szóban a gyerekeket védi, a kormánymédia bikinis gyerekeket mutogat

- Advertisement -

18 éven aluli, meglehetősen lengén öltözött fiatal lányok is részt vesznek a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány, a KESMA alá tartozó megyei napilapok oldaláról elérhető szépségversenyen – írja a media1.hu.

Orbán Viktor „gyermekvédelmi” népszavazást jelentett be a napokban, ez azonban nem zavarja a megyei lapok szerkesztőit, mert még ezután is futtatják az oldalaikon a korábban meghirdetett gyermekszépségversenyüket. A Mérték Médiaelemző Műhely azt írja a közösségi oldalán, hogy miközben „lassan tankokkal” védjük Brüsszellel szemben a „gyerekvédelmi” törvényt, a Mediaworks / KESMA tulajdonában lévő megyei lapok „szépségversenyén” kiskorú lányok is pózolnak fehérneműben – teszi hozzá a lap.

„Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?” – kérdezi az előbb említett Mérték Médiaelemző Műhely ebben a bizonyos Facebook posztban.

A media1.hu szerint a Mérték a posztjával a megyei lapokban reklámozott Tündérszépek elnevezésű szépségversenyre utal. 18 év alattiak többen is lenge ruhában, bikiniben is láthatók a képeken a 22 döntős lány között. Az persze nem kizárt, hogy a szépségverseny oldalán látható 17 éves fiatalok esetleg házasok, így ebben az esetben nem tekinthetők kiskorúnak. Emellett ha még kiskorúak, akár a szüleik adhattak beleegyező nyilatkozatot a médiavállalatnak. Az egész inkább azért érdekes, mert jelenleg a kormány 18 év alattiakat akarja „megvédeni” egyes médiatartalmaktól, most mégis kormányközeli lapok közölnek meglehetősen lenge öltözetű 17 éves lányokról képeket – írja tehát a media1.hu.

Hasonló cikkünk:  Helyreigazítás és rendőrségi nyomozás a Kecskeméti Médiacentrum érintettségével
Bikinis gyerekek a Baon.hu-n

Azt már a KecsUP teszi hozzá, hogy a Bács megyei versenyzők között 16 éves lányok is pózolnak bikiniben. A Baon-on éppen úgy, mint a többi KESMA-hoz tartozó megyei lapban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...