fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Bodrozsán: A járvány kellős közepén kezdett trollhálózatot építeni a helyi Fidelitas

- Advertisement -

Álszentséggel illeti a kecskeméti Fideszt Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő, a Momentum előválasztási jelöltje a Bács megyei 2-es körzetben. A képviselő a polgármester egy korábbi nyilatkozatára utal mostani Facebook bejegyzésében. Szemereyné Pataki Klaudia idén áprilisban ugyanis azt kérte az ellenzéktől, hogy fejezze be az előválasztási kampányt, és az akkori járvány nehezítette helyzetben felelősségteljes politizálást folytassanak, és ne tegyék csatatérré Kecskemétet.

Bodrozsán: Álszentség a Fidesztől, hogy miközben az ellenzéktől hallgatást kértek a járványra tekintettel, annak kellős közepén a Fidelitas trollhálózat építésbe kezdett

Bodrozsán Alexandra nem olyan régen posztolta, hogy ismeretlen tettes ellen tett feljelentést még korábban, mivel egy troll oldal gyalázni kezdte őt. Megírtuk mi is a politikus posztja alapján, hogy a nyomozás szálai egy fideszes képviselő, a helyi Fidelitas elnökéhez vezettek, aki ellen rágalmazás vétsége miatt folyik büntetőügy. Nemcsik Mátyásra a helyi Fidelitas alelnöke vallott, aki elmondta, hogy „felsőbb utasításra” Nemcsiktől kapta a feladatot, hogy hozzon létre troll oldalakat, kamu profilokat az ellenzék lejáratására. Nemcsik alelnökét a városházára is felvették PR feladatok elvégzésére, munkáltatója pedig Szemereyné Pataki Klaudia polgármester – írtuk korábban Bodrozsán Alexandra alapján.

„Tehát ha felsőbb körök az áprilisi tanúvallomáshoz képest nagyjából egy éve, azaz 2020 áprilisában adták ki a feladatot, akkor az bizony egybeesett a koronavírus első hullámával. Amikor Polgármester asszony és az egész helyi Fidesz elvileg hősiesen küzdött a járvány ellen. De arra azért volt közben idejük, hogy egy lejárató propagandát terjesztő trollhálózatot hozzanak létre Kecskeméten.
Az első szó, ami eszünkbe juthat, az az álszentség. Ezt a Fidesztől már megszokhattuk, és ez még egy indok arra, hogy leváltsuk a Fideszt 2022-ben!”
Írja most facebook oldalán Bodrozsán Alexandra. Mi tesszük hozzá, hogy minap Kecskemét polgármestere azzal hallatta magát, hogy szerinte a kecskeméti ellenzék a káoszteremtésben érdekelt.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...