fbpx
21.9 C
Kecskemét
2023. szeptember 25., hétfő

FRISS HÍREK

Bodrozsán: A járvány kellős közepén kezdett trollhálózatot építeni a helyi Fidelitas

Álszentséggel illeti a kecskeméti Fideszt Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő, a Momentum előválasztási jelöltje a Bács megyei 2-es körzetben. A képviselő a polgármester egy korábbi nyilatkozatára utal mostani Facebook bejegyzésében. Szemereyné Pataki Klaudia idén áprilisban ugyanis azt kérte az ellenzéktől, hogy fejezze be az előválasztási kampányt, és az akkori járvány nehezítette helyzetben felelősségteljes politizálást folytassanak, és ne tegyék csatatérré Kecskemétet.

Bodrozsán: Álszentség a Fidesztől, hogy miközben az ellenzéktől hallgatást kértek a járványra tekintettel, annak kellős közepén a Fidelitas trollhálózat építésbe kezdett

Bodrozsán Alexandra nem olyan régen posztolta, hogy ismeretlen tettes ellen tett feljelentést még korábban, mivel egy troll oldal gyalázni kezdte őt. Megírtuk mi is a politikus posztja alapján, hogy a nyomozás szálai egy fideszes képviselő, a helyi Fidelitas elnökéhez vezettek, aki ellen rágalmazás vétsége miatt folyik büntetőügy. Nemcsik Mátyásra a helyi Fidelitas alelnöke vallott, aki elmondta, hogy „felsőbb utasításra” Nemcsiktől kapta a feladatot, hogy hozzon létre troll oldalakat, kamu profilokat az ellenzék lejáratására. Nemcsik alelnökét a városházára is felvették PR feladatok elvégzésére, munkáltatója pedig Szemereyné Pataki Klaudia polgármester – írtuk korábban Bodrozsán Alexandra alapján.

„Tehát ha felsőbb körök az áprilisi tanúvallomáshoz képest nagyjából egy éve, azaz 2020 áprilisában adták ki a feladatot, akkor az bizony egybeesett a koronavírus első hullámával. Amikor Polgármester asszony és az egész helyi Fidesz elvileg hősiesen küzdött a járvány ellen. De arra azért volt közben idejük, hogy egy lejárató propagandát terjesztő trollhálózatot hozzanak létre Kecskeméten.
Az első szó, ami eszünkbe juthat, az az álszentség. Ezt a Fidesztől már megszokhattuk, és ez még egy indok arra, hogy leváltsuk a Fideszt 2022-ben!”
Írja most facebook oldalán Bodrozsán Alexandra. Mi tesszük hozzá, hogy minap Kecskemét polgármestere azzal hallatta magát, hogy szerinte a kecskeméti ellenzék a káoszteremtésben érdekelt.
Hasonló cikkünk:  Demeter Szilárd: Konjunktúralovagok mindig is voltak

Hirdetés

Felkapottak

Kerékpárral tekert esküvőjére az ifjú pár Kecskeméten, éppen az autómentes napon

A kecskeméti Juhász Imre és Juhász Eliza mindketten imádnak bringázni, így nem is volt kérdés számukra, hogy menyasszonyi autó...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...