fbpx

FRISS HÍREK

Fizetésemelés után díjat is kap a KTV főszerkesztője

- Advertisement -

Újabb kecskeméti újságíró kiválóságnak szavazta meg a Tóth László-díjat a kecskeméti közgyűlés. Ezúttal Kozák Polett, az önkormányzati sajtó, vagyis a Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft. ügyvezető-főszerkesztőjének munkáját tartotta érdemesnek a kitüntetésre a testület.

A rendelet szerint a Tóth László-díj kétévente egy személy részére adományozható a városban tevékenykedő írók, közírók, újságírók, médiaszakemberek, nyomdászok, kiadók városért végzett kiemelkedő munkájának elismerésére.  Legutóbb Noszlopy Miklós, a magát ténylegesen függetlennek tituláló, ugyanakkor önkormányzati tízmilliókból működő Keol főszerkesztője kapta meg a díjat.

Így teljesített az önkormányzati sajtó a kampányban

Kozák Polettnek jó napjai vannak. Az országgyűlési választás után azonnal megemelték a fizetését 230 ezer forinttal. Most pedig kiemelkedő munkájáért Tóth László-díjat szavaztak meg neki.

Az önkormányzati sajtó a választási kampányban a működésére vonatkozó szabályokat felrúgva, az ellenzékről és főleg Bodrozsán Alexandráról több lejárató cikket jelentetett meg, miközben a fideszes jelölteket kizárólag pozitív színben tüntették fel. Majd több millió forintot költöttek el mindenki adóforintjaiból az ellenzéket lejárató cikkek hirdetésére.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...