fbpx
2.6 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Kopping Rita: A kecskeméti polgármester elárulta Kecskemétet

- Advertisement -

Felháborodott posztot közölt Kopping Rita kecskeméti ellenzéki képviselő, miután meghallgatta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester ünnepi beszédét, amelyet teljes terjedelmében közreadtunk és közvetítettünk. Az ellenzéki Szövetség szerint elhangzott Kecskemét leggyűlöletkeltőbb beszéde, amely egy szánalmas kampánypropagandává silányult. A szövetségi Kopping Rita saját véleményét is leírta. Íme:

„Tisztelt Polgármester Asszony!
Ön ma elárulta Kecskemét városát, Kecskemét polgárait.
Hogy miért is írom ezt?
Ön ma, a városi ünnepségen, központi megrendelést teljesítve olvasta fel a beszédét. (Láthatóan Ön sem igazán azonosult vele, hiszen alig nézett fel a papírból és többször hibázott is.)
Az egész szöveg egy beteg elme szüleménye.
Hogy miért is írom ezt?
Ön békét hirdet a szövegben és megosztottságot, ellenségességet, gyűlöletet szít.
Hogy miért is írom ezt?
Ön és az Ön által képviselt kormánypárt szerint csak az az igaz magyar és igaz kecskeméti, aki úgy gondolkodik, mint Önök. Tehát Ön szerint a másként gondolkodók nem igazi kecskemétiek?
Tehát Ön csak a város lakossága felének a polgármestere? Szégyen!
Miért is írom ezt?
Én csak képviselő vagyok, de soha nem érdekelt, ki szavazott rám. Én mindenkit képviselek! Legyen az piros, zöld, vagy akár szivárványos. (Az Ön kirekesztő beszédéből idéztem.)
És az egész beszéd legfelháborítobb mondata, miszerint nyugatról jön a veszély. Elképesztő! Ön támogatja Orbán Putyin-barát politikáját? (Orbán azzal a Putyinnal szövetkezik, aki agresszorként háborút kezdeményez és folytat a saját szomszédos országával.)
Én nem ilyen Kecskemétről álmodok!
Az én városomban nem lesz kirekesztés!
Békésen fogunk együttélni politikai-, nemi-, vallási és mindenféle hovatarozástól függetlenül, mert hiszem, hogy egy szabad országban, egy szabad városban ez természetes.”
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...