fbpx

FRISS HÍREK

Családi futófesztivált és egészségnapot szerveznek a Vásárhelyi iskolában

- Advertisement -

Lesz 200, 600, 1200 és 5000 méteres táv is a 35 éves Vásárhelyi Pál Általános Iskola május 11-ei, szombati jótékonysági rendezvényén.

Az Alkony utcában már reggel 8-tól lehet nevezni a különböző távokra, fél 10-től pedig egymás után indítják el a különböző korosztályok futamait. Lesz külön verseny az óvodásoknak, az elsősöknek, másodikosoknak, harmadikosoknak, negyedikeseknek, aztán az 5-6. és 7-8. osztályosoknak, majd az édesanyáknak és az apáknak is. A gyerekek, szülők, nagyszülők indulhatnak együtt is a családi futás keretében, a nyugdíjasoknak 1200 méteres gyaloglást hirdetnek, és végül 5000 méterre is lehet nevezni.

A rendezvényen ott lesznek a Gyógyító bocsok, míg a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány terápiás kutyáival bemutatót tart. Aki szeretne, egészségügyi szűrésen is részt vehet, vért adhat, és bárki felfrissítheti/megtanulhatja az újraélesztés technikáját is.

Hasonló cikkünk:  Király József: Erősnek érzem magam ahhoz, hogy megnyerjem a választást

További részletek a programról és a nevezési díjakról itt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...