fbpx

FRISS HÍREK

Megszületett az ítélet a Silver diszkónál történt gyilkosság ügyében

- Advertisement -

A Kecskeméti Törvényszék 13 és fél év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte azt a két kidobót, akik 2000. október 1-jén meggyilkolták G. Jánost.

23 és fél évvel évvel ezelőtt a Silver diszkó két biztonsági őre meggyilkolt egy 24 éves fiatalembert, először ököllel verték, majd egy viperával is többször megütötték. Ezután a kidobók a magatehetetlen és eszméletlen állapotban lévő férfit a közeli vasúti sínekre fektették és magára hagyták. Egy később arra közlekedő vonat halálra gázolta. 2022. november 29-én hajnalban fogták el a nyomozók az akkor 47 éves N. Tamást és a 49 éves V. Lajost.

Elfogásuknál mindkét gyanúsított elismerte, hogy az áldozatot bántalmazták, de azt tagadták, hogy a fiatalember sínekre való helyezéséhez közük lenne. A vizsgálati szakban a nyomozók egyrészt tanúvallomásokkal, másrészt szembesítésekkel cáfolták meg az állításukat. Így a két férfi terhére rótt bűncselekmény bizonyítottságához kétség sem fért.

Hasonló cikkünk:  Megtartotta éves fórumát a kecskeméti Városi Civil Kerekasztal

Az ítélet nem jogerős.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...