fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. október 6., vasárnap

FRISS HÍREK

Egy hét alatt 56 baleset történt Bács-Kiskunban, ebből kettő halálos

- Advertisement -

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2809-en lépték át. A gyorshajtóknak legalább 50.000 forint közigazgatási bírságot kell fizetniük, ám lesz olyan, aki ettől magasabb összegű büntetésre számíthat. Két sofőr a 4622-es számú úton 111 km/h-val hajtott az 50 helyett. Egy másik sofőr pedig Kunszentmiklóson lépte át a megengedett 50 km/h sebességet: 112-vel vezette az autóját – írja közleményében a police.hu.

Bács-Kiskun vármegye közútjain egy hét alatt 56 rendőri intézkedést igénylő baleset történt. Az egyenruhások 15 olyan autóst igazoltattak, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak; egyikük balesetet is okozott.

Előző héten két halálos baleset is történt vármegyénkben. Kedden a 4622-es számú úton egy sofőr lehaladt az út melletti murvás padkára, elvesztette az uralmat a járműve felett és összeütközött a szemből érkező autóval. A balesetben egy személy életét vesztette.

Hasonló cikkünk:  Visszavonják Róbert atya díját - döntött zárt ülésen a közgyűlés

Csütörtökön hajnalban egy kanyarban egy személyautó sofőrje letért az útról és egy beton elemnek ütközött Uszódnál. A sofőr feltehetőleg elaludt vezetés közben és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghallt. A rendőrség mindkét esetet vizsgálja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megáldották, átadták, elfoglalták a közel háromszoros áron elkészült új kecskeméti nővérszálló épületét (videóval)

A 2022-ben bejelentetthez képest közel háromszoros áron, mintegy másfél milliárd forintból épült meg a csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...