fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Interjú az Orbánból viccet kreáló kecskeméti játékfejlesztővel

- Advertisement -

A kecskeméti Mészáros Richárd fiatal kora ellenére már nagy tapasztalattal rendelkezik a játékfejlesztés területén. Nemrég kiadott Száraztésza appja pedig gyorsan az internet kedvence lett, pár nap alatt több ezren töltötték már le az alkalmazást.

Honnan jött az ötlet? Miért pont ezt a témát választottad?

A kecskeméti Jobbik Ifjúsági Tagozatának vagyok az alelnöke, így képben vagyok a közéleti történésekkel. Jakab Péter Orbán Viktornak szóló szellemes felszólalása a Parlamentben pedig megihletett, ez sarkallt rá, hogy elkészítsem a Száraztészta appot.

Mióta foglalkozol programozással? Ezzel szeretnél továbbtanulni is?

Körülbelül 5-6 éve foglalkozom vele komolyabban. Mindenképpen szeretnék a felsőoktatásban is ezzel foglalkozni, két budapesti intézmény van célpontban. Viszont az sem elképzelhetetlen, hogy külföldön próbálkozom majd idővel, főleg ha marad ez a belpolitikai helyzet.

Van más applikációd, játékod is már, vagy ez volt az első?

Van még egy játék ami elérhető a Google PlayStore-on a fejlesztői oldalamon. A Száraztészta appot egy hétvége alatt készítettem, a másik picit komolyabb, több idő lett belefektetve. Viszont az kevesebb nyilvánosságot kapott, így jóval kevesebb letöltést, telepítést számlál.

Hasonló cikkünk:  Bántalmazás miatt folyik vizsgálat a kitüntetett hokiedző ellen

Mennyien töltötték le eddig a Száraztészta játékot?

Gyűjtöttem pár érdekes adatot az elmúlt napokból. Amiket most mondok, azok július 28-31. között érvényesek. 1257 eszközön van aktívan feltelepítve, de közel 2000-en szedték le. Összesen 2080 alkalommal juttatták el a száraztészta csomagot Orbán Viktornak a felhasználók, és ezalatt közel 3 millió forint értéknyi virtuális ötven forintost zsebeltek be.

Lesz még folytatása a játéknak?

Ez a téma most aktuális, játszanak vele az emberek aztán szépen le fog csengeni. Természetesen a bugokat, hibákat javítom folyamatosan, de új pályákat nem tervezek. Aztán ki tudja, ha lesz még olyan téma, ami megihlet, lehet lesznek még közéleti témájú applikációim.

Androidra innen lehet letölteni.


- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...