fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Na végre! Elvitték a szemetet és a törött padot a Bringaparkból

- Advertisement -

Hetek óta követjük, mi történik a homokbányai Bringaparkban. Kezdődött egy törött paddal, majd folytatódott a nem ürített és ezért púposodó kukákkal, amelyekből a szél már kifújta szemetet és vitte minden irányba.

Tegnap írtuk meg egy önkormányzati bejelentés kapcsán, hogy fontos dolog felszámolni -éppen a Homokbányán is- az illegális hulladékot, csak közben a 250 méterre lévő Bringapark (a Zöld városban) úszik a legális szeméttől.

Ma délelőtt munkások jelentek meg itt és kiürítették a kukákat, összeszedték a szétszóródott szemetet, összegereblyézték a leveleket, és elvitték (a lábait levágva) a törött padot.

Most rendezett képet mutat a Bringapark, csak jó lenne, ha így is maradna (ebben közös a felelősség a használók és a fenntartó részéről).

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...