fbpx

FRISS HÍREK

Nagy Feró: Végre mindenki szabadon elmondhatja véleményét

- Advertisement -

A jobboldali influenszer keltető Megafon az ország friss Kossuth-díjasának mondatait idézi egy posztjában. E szerint Nagy Feró úgy véli, hogy végre ott tartunk, hogy az országban mindenki szabadon elmondhatja véleményét.

A Megafon hozzáteszi saját gondolatait ehhez:

„Hiába diktatúrázik az ellenzék, valójában bárki szabadon elmondhatja ma a véleményét Magyarországon.”

 

Posztolták ezt akkor, amikor Kecskeméten a polgármester posztja alól (amelyben az ellenzéktől azt kéri, hagyon fel a politikai csatákkal és az előválasztással) eltűnt szinte az összes hozzászólás. Mint megírtuk, 699 kommentet jelzett a Facebook számlálója, de csak 23 vélemény volt látható tegnap cikkünk idején.

Az ellenzéket ócsárló polgármesteri posztnál, amelyet közpénzen hirdet az önkormányzat, szintén eltűnt a hozzászólások nagy része. Most jelen pillanatban 119 kommentet jelez a rendszer, de csak 14 komment látható.

Hasonló cikkünk:  EP-választás: a Fidesz két mandátumot, az ellenzék akár félmillió voksot is veszíthet

A Megafonról már írtunk korábban, mint ahogy arról is, hogy egyik támogatottjuk, Jakab Pétert ekéző posztját 1,6 millió forinttal tolták meg. Mostani hír, hogy Rákay Philip bejegyzéseit egy hónap alatt csaknem 5 millió forinttal támogatták. Miközben tehát milliók jutnak trollképzésre, közben támogatásért kuncsorognak, hogy egy jobboldali közösségi stúdiót nyithassanak, ahol újabb anyagokat gyárthassanak a jobboldali vélemények szétkürtölésére. A Megafonhoz egyébként most csatlakozott Bayer Zsolt szélsőkormánypárti megmondóember.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...