fbpx
14.6 C
Kecskemét
2021. május 15., szombat
KecsUPItthonNagy Feró: Végre mindenki szabadon elmondhatja véleményét

FRISS HÍREK

Nagy Feró: Végre mindenki szabadon elmondhatja véleményét

A jobboldali influenszer keltető Megafon az ország friss Kossuth-díjasának mondatait idézi egy posztjában. E szerint Nagy Feró úgy véli, hogy végre ott tartunk, hogy az országban mindenki szabadon elmondhatja véleményét.

A Megafon hozzáteszi saját gondolatait ehhez:

“Hiába diktatúrázik az ellenzék, valójában bárki szabadon elmondhatja ma a véleményét Magyarországon.”

 

Posztolták ezt akkor, amikor Kecskeméten a polgármester posztja alól (amelyben az ellenzéktől azt kéri, hagyon fel a politikai csatákkal és az előválasztással) eltűnt szinte az összes hozzászólás. Mint megírtuk, 699 kommentet jelzett a Facebook számlálója, de csak 23 vélemény volt látható tegnap cikkünk idején.

Az ellenzéket ócsárló polgármesteri posztnál, amelyet közpénzen hirdet az önkormányzat, szintén eltűnt a hozzászólások nagy része. Most jelen pillanatban 119 kommentet jelez a rendszer, de csak 14 komment látható.

A Megafonról már írtunk korábban, mint ahogy arról is, hogy egyik támogatottjuk, Jakab Pétert ekéző posztját 1,6 millió forinttal tolták meg. Mostani hír, hogy Rákay Philip bejegyzéseit egy hónap alatt csaknem 5 millió forinttal támogatták. Miközben tehát milliók jutnak trollképzésre, közben támogatásért kuncsorognak, hogy egy jobboldali közösségi stúdiót nyithassanak, ahol újabb anyagokat gyárthassanak a jobboldali vélemények szétkürtölésére. A Megafonhoz egyébként most csatlakozott Bayer Zsolt szélsőkormánypárti megmondóember.

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....